USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бійці розпочали нову сторінку в історії 51–ої ОМБр

4 Квітня 2016 07:00
Нову сторінку в історії славетної бригади розпочинають бійці 51–ій ОМБр.

Саме про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовослужбовець запасу Олег Кобилинский.

«Шановні воїни 51-ої окремої механізованої бригади, від сьогодні ми розпочинаємо нову сторінку в історії нашої славетної бригади. Наше з вами завдання відновити честь нашого з’єднання, донести до пересічного громадянина, що військовослужбовці 51-ої ОМБр гідні найвищих державних нагород, а не пожиттєвих судових тяганин.

Ми з Вами разом одні з перших стали на захист суверенітету та державної цілісності України і нас одних з перших закидали «Гради» і «Смерчі». Мета нашого новоствореного сайту об’єднати військовослужбовців нашої славної бригади та разом донести до громадян України бойовий шлях, історію та героїчні вчинки наших побратимів.

Об’єднавшись, ми зможемо вирішувати соціальні питання кожного, ми зможемо допомагати родинам загиблих та важко поранених побратимів. Адже разом – ми сила. Велике прохання приєднуватися до нашої Інтернет спільноти. Ми обов’язково прикладемо максимум зусиль задля відновлення честі і гідності славетної 51-ї ОМБр! Слава Україні! Героям Слава!»,– майор запасу Олег Кобилинський.

Нагадаємо, що тема 51-ї бригади для Волині і волинян є болючою. Бригада, котра базувалася у Володимирі-Волинському, бійці якої першими були кинуті у зону так званого АТО, пройшли всі гарячі точки, опісля були звинувачені у дезертирстві, або, іншими словами, – самовільному залишенні частини.

Нагадаємо, указом Президента України 51-шу ОМБр розформували і нині на її основі створено 14-ту бригаду. А півтори тисячі бійців тягають по судах начебто за самовільне залишення частини, хоча насправді є багато питань не до них, рядових, а до їхніх командирів.

До слова, одну з вулиць Луцька хочуть назвати на честь бійців 51 бригади. Лучани підтримали петицію про перейменування вулиці на честь бійців 51-ої бригади.

51-ї ОМБр – стала частиною великої історії нашого древнього Володимира-Волинського і про це слід пам’ятати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus