USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Старий Луцьк» у конкурентному матчі поступився «Київ-Баскету»

6 Лютого 2024 18:27
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» провів непоганий поєдинок проти столичного «Київ-Баскета», але в останній чверті дозволив киянам здобути перемогу – 68:62.

У лучан через невідомі причини не грав Кольченко, який робив результати команди в останніх матчах. Кияни відкрили рахунок з лінії штрафних. Загалом початок нагадував старт вчорашньої гри, щоправда, сьогодні завдяки дальнім влучанням Кісільчука та Зайцева з рахунком 8:0 лідирував суперник лучан, а не вони. Однак очки Липовцева дозволили «Старому Луцьку» потрохи скоротити різницю до середини чверті – 10:7. Коли кияни знову відірвалися на +8, Дмитро Чайковський узяв таймаут. Після цього відзначимо хороший відрізок Коцька, який здобув 5 очок. Але кияни продовжували утримувати перевагу та перемогли у першій чверті 20:13.

Читати ще: Боротьба за плей-оф: «Старий Луцьк» наприкінці гри вирвав перемогу в одеської «БІПИ»

На старті другої чверті «Старий Луцьк» здійснив ривок 7:2 та змусив Забірченка брати таймаут: у цей відрізок непогано діяв Дейна, який потрохи набирає форму після травми. Тренерські настанови не надто вплинули на столичних баскетболістів, адже за три хвилини до великої перерви Прозапас зрівняв рахунок, а Джексон вивів «Старий Луцьк» уперед – 26:28. Тож кияни знову взяли таймаут і зрештою пішли лідером на велику перерву –32:30.

Два поспіль влучання Томаса дозволили волинянам знову зробити рахунок рівним на старті третьої десятихвилинки. «Старий Луцьк» навіть мінімально вийшов уперед, але певний період команди почергово володіли лідерством. Тим часом на майданчику знову зʼявився Дейна, який непогано використовував свій час: Максим збирав на собі фоли, робив підбирання та асистував. Невдовзі Коцько закинув «трьоху» та зробив рахунок 41:46 на користь лучан. Але кінцівку чверті краще провів «Київ-Баскет» – 47:46.

Читати ще: «Розігрувалося більше очок, ніж ми отримаємо в таблиці», – тренер «Старого Луцька» про матч з «БІПОЮ»

Киянин Зайцев почав четверту десятихвилинку з влучного трьохочкового, Прозапас відповів тим же, а Буренко продовжив хітпарад «трьох», влучивши метрів з восьми. Столична команда поступово зробила різницю +6, лучани своєю чергою кілька разів скорочували відставання. Але в середині чверті пʼятий фол отримав Томас, що ускладнило волинянам завдання у здобутті позитивного результату. За три хвилини до сирени у «Київ-Баскета» було +7 переваги (64:57), і Дмитро Чайковський взяв таймаут. Але це не допомогло «Старому Луцьку», який в підсумку поступився – 68:62.

Стейсі Томас став найрезультативнішим у складі лучан – 12 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє останній матч баблу в Южному з «Черкаськими Мавпами».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus