USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Німеччині зафіксували 21 випадок тромбозу після вакцинації AstraZeneca

29 Березня 2021 20:12
У Німеччині 21 людина поскаржилася на тромбоемболічні ускладнення після щеплення вакциною від COVID-19, розробленою фармкомпанією AstraZeneca у співпраці з Оксфордським університетом.

Про це Інститут Паула Ерліха у понеділок, 29 березня, повідомив The Associated Press, пише ТСН.

Зазначається, що сім випадків тромбозу виявилися летальними. Окрім того, у крові 12 пацієнтів виявили аномально низький рівень тромбоцитів.

Читати ще: Вчені виявили причину утворення тромбів після вакцинації AstraZeneca

Загалом мова про 19 жінок від 20 до 63 років, а також про двох чоловіків 36 і 57 років. Зауважимо, що щеплення вакциною від AstraZeneca у Німеччині отримали вже понад 2,2 млн людей.

На початку березня у низці країн світу призупинили вакцинацію препаратом від AstraZeneca на час розслідування випадків утворення у щеплених тромбів.

Водночас 18 березня Європейське агентство лікарських засобів (ЕМА) дійшло висновку, що вакцина є безпечною та ефективною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus