USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

УКРОП радить Лапіну стежити за своїм моральним обличчям

8 Червня 2017 13:27
Народний депутат Ігор Лапін поширює безпідставні звинувачення на адресу представників «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» у загорянні автомобіля своєї родини. Про це заявив народний депутат, голова політради УКРОПу Тарас Батенко.

Нагадаємо, коментучи загоряння свого авто, Ігор Лапін назвав інцидент умисним підпалом.

«Це повна нісенітниця. Обласна поліція спростовує його слова та говорить про чисто технічну причину – замикання електропроводки автомобіля, не більше й не менше», – сказав Тарас Батенко в коментарі журналістам 8 червня.

Політик також зазначив, що своїми емоційними висловлюваннями представник «Народного фронту» намагається кинути тінь на патріотичну опозиційну партію, у лавах якої – багато ветеранів АТО, волонтерів, порядних людей, які сьогодні плідно працюють у місцевих радах, забезпечують перемогу політичної сили на виборах.

«Ми не займаємося мародерством, кришуванням порушників, торгівлею автомобілями й лісом, як це дозволяють собі окремі народні депутати, ми не покриваємо копачів бурштину, а навпаки – боремося з цією мафією. Пан Лапін був неправий, очевидно, що він мусить вибачитися перед представниками партії УКРОП. Кожен повинен відповідати за своє моральне обличчя», – підсумував Тарас Батенко.

Представник УКРОПу також не відкидає, що вислови Ігоря Лапіна зумовлені його психологічним станом.

Нагадаємо, Ігор Лапін неодноразово ставав фігурантом гучних скандалів, зокрема, стрілянини на вулиці Арцеулова у Луцьку. За свідченнями екс-заступника командира батальйону «Айдар» Ігоря Рицка, до отримання депутатського мандата Ігор Лапін заробляв на підкупі суддів, контрабанді спирту та сигарет, легалізації авто, оборудках із лісом та бурштином. Він також відомий завдяки своєму батькові-судді на прізвисько «Саша-Бакс». У своїй декларації за 2015 рік волинський нардеп зафіксував сім земельних ділянок, декілька квартир, будинок, дві іномарки та 1,4 мільйона гривень готівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 8 Червня 2017 13:34
Психіатр йому не допоможе!Моральне уродство не лікується!
777 Показати IP 8 Червня 2017 15:05
Ото обрали. Я голосувала за нього...... натмість Костанкевич, що тоді програла йому, дійсно для Волині робить гарні справи, а цей рішатель одягне комуфляжну форму і лазить рєшає який з кого откат
до 777 до 777 Показати IP 9 Червня 2017 07:59
А ви ще згадайте слова покійного "сармата", як шановний деп. зкорегував вогонь нашої артилерії на своїх, а потім сказав зола "ошибочка вышла". В результаті чого загинуло 12 чоловік.Так дивним є і тек як і свідка цього підрізали біля ковеля. І все крутиття навколо нього.
Олександр Показати IP 8 Червня 2017 15:29
Я нікого не буду осуджувати, але якщо Лапін - і машини легалізує, і суддів купує, і бурштин і т.д., то чого ж його не посадять? Чому Констанкевич не ініціює розслідування?
Анонім Показати IP 8 Червня 2017 16:03
Які?
КОЛЯ Показати IP 8 Червня 2017 16:05
Забув Лапін озвучити ще одну із версій -бурштинщики, яких він кришує разом зі Шпигою, просто киданув їх, а кидалово він ще той...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus