USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лапін – про «підпал» авто

8 Червня 2017 13:16
Нардеп Ігор Лапін заявив, що авто, яке згоріло о 4 ранку 8 червня в обласному центрі Волині та належить дружині його сина, буцімто підпалили навмисне.

«Це авто не народного депутата Ігоря Лапіна, а родини сина. Ігор Лапін цим авто користувався і вніс його в декларацію, щоб прибрати майбутні маніпуляції. Ніхто не постраждав. Автомобіль був спалений. Це підпал однозначно», - заявив нардеп у коментарі 112 каналу.

Водночас, згідно з попередньою версією ГУ НП у Волинській області, загоряння автомобіля відбулось у зв’язку із замиканням електромережі. Під час огляду місця події поліцейські вилучили пожежне сміття з-під двигуна автівки. Окрім того, як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини свідок інциденту, спочатку у машині в районі бампера пішов дим, а потім пролунав хлопок і з’явився вогонь, що ще раз підтверджує версію, що жодного підпалу не було, а відбулося замикання електромережі.

Як повідомили джерела Інформаційного агентства Волинські Новини, автівка, яка згоріла - пікап Volkswagen Amarok - належить дружині сина Лапіна. Але, як відомо, їздив нею Ігор Лапін.

«Якщо ви пригадаєте мій вчорашній виступ з трибуни парламенту, як в нас на Волині «хоронять» справи хабарників, за допомогою … і мінімальних штрафів, то ви отримаєте версію № 1», - бідкається Лапін.

Варто додати, нинішній політик Ігор Лапін заробляє на легалізації автомобілів, контрабанді спирту і сигарет, видобутку бурштину. Про це розповідав, екс-заступник командира батальйону «Айдар» волинянин Ігор Рицко, який викрив маловідомі факти з біографії нардепа.

«Версія № 2 пов’язана частково з тим моїм виступом, тому що один із хабарників – це колишній начальник слідства Луцького міськвідділу, людина, яка повністю сидить на зарплаті у так званої політичної сили УКРОП, людина, яка «хоронила» справи про злочини, замахи, побиття, підпали машин громадським активістам, самооборонівцям», - заявляє нардеп.

Водночас сам Ігор Лапін забуває, що у 2016 році прокуратура Луцька закрила кримінальне провадження проти колишнього помічника нардепа та громадського активіта Віктора Вальчука, який 5 березня відкрив стрілянину по перехожих на Київському майдані.

Стерлося вочевидь із пам’яті нардепа й те, як зранку 9 червня 2016 в Луцьку посеред вулиці він відкрив стрілянину по грабіжниках, які намагались вкрасти у нього сумку. Згодом застосування зброї він пояснив тим, що буцімто оборонявся. Натомість зловмисники стверджували, що взагалі не мали при собі зброї, а сам Лапін на прес-конференції зізнався, що випустив у крадіїв усю обійму набоїв і про це не шкодує.

«Замахи, побиття, підпали машин громадським активістам, самооборонівцями я пов’язую лише з приватною армією Ігоря Палиці «Варта порядку», яка фінансується з бюджету, яка пов’язана зі скандалами з недопуском журналістів в приміщення облради, Ця структура повністю підконтрольна даному олігарху, який на сьогоднішній день є головою УКРОПу і керівником облради», - коментує далі нардеп.

Голова Громадського формування «Варта порядку» Олександр Тиводар наголошував нещодавно: «Вже не вперше недоброзичливці намагаються очорнити чесне ім’я «Варти порядку», асоціюючи їх з «тітушками» та звинувачуючи в усіх наземних гріхах. Відомо, що 80 відсотків членів громадського формування складають ветерани-афганці та ветерани АТО, які одними із перших стали на захист незалежності та територіальної цілісності України».

«І третя версія – початок виборів Луцького міського голови. Наш міський голова, на жаль, помер. Представник фракції УКРОП у незаконний спосіб – підтвердженням цього є рішення суду – захопили владу, відсторонили від посади обраного раніше секретаря, щоб надалі керувати Луцьком. І якщо наші силовики, СБУ, прокуратура не бачать, що на Волині зароджується маленький цар, то він може вирости у великого царя, маючи такі ресурси», - додає нардеп.

Пояснимо: екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, звільнена у березні з посади депутатами міськради, намагається усілякими способами повернутися у старе крісло. Зокрема, днями колишня чиновниця влаштувала під адмінбудівлею ціле шоу з журналістами, спецпризначенцями та підозрілими молодиками. Про це, зокрема, йдеться у матеріалі «Політичний спектакль: недоповернення екс-секретаря - багато галасу з нічого» та «Проплачені «тітушки» під міськрадою: кому вигідне політичне шоу». Ситуацію щодо проштовхування звільненої раніше Юлії Вусенко на посаду секретаря міськради курує представник групи Континіум, помічник нардепа Степана Івахіва від «Волі народу» Денис П’ятигорець.

«Тітушки будуть ідентифіковані. В мене в машині був реєстратор. За себе не переживаю. Якщо буде потрібна допомога – побратими з «Айдару» відгукнуться. Ми справимося власними силами», - резюмував Лапін.

Насамкінець пригадаємо, Ігор Лапін виступив проти ветеранів добровольчих батальйонів, серед яких є і колишні бійці з «Айдару», які стояли на редутах у Бахмуті, та заявив, що буцімто добровольці блокади ОРДЛО отримують зарплати за свою позицію. У відповідь волинський журналіст та доброволець Богдан Пташник, який воював у лавах батальйону «Донбас», звернувся до Лапіна: «Скільки вам платять за те, що ви поливаєте нас брудом?»

Також Ігор Лапін заявляв, що фізична блокада торгівлі з ОРДЛО спонукає до провокування силового сценарію. Мовляв, таким чином можна відрізати Україну від окупантів, або ж – від енергоносіїв.

Але ж стає очевидно, що у такий спосіб нардеп захищає інтереси мільярдера Рината Ахметова, який володіє енергетичними підприємствами на окупованих територіях і саме бізнес якого міг би найбільше втратити від заборони торгівлі з окупованими територіями. Варто пригадати і Бурштинську ТЕС, що є складовою бізнесу Ахметова, за яку всіляко вступається Лапін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
володя Показати IP 8 Червня 2017 13:25
Такими висновками (наш народний обранець) сам себе заганяє в глухий кут! Роздувати проблему на фоні політичних ігор - це огидно!
Анонім Показати IP 8 Червня 2017 14:27
а може сам і підпалив, щоб роздути політичні баталії
dimon_petr Показати IP 8 Червня 2017 14:45
Ага, свідок, мабуть, в 4 ранку стояв біля автівки і чекав поки піде дим, а після того відразу ж пішов у агентство ВН розповісти про це ... !!!!
777 Показати IP 8 Червня 2017 14:50
Саме головне це піар! А за рахунок чого неважливо! В Ліпінах є заклад де медики нададуть кваліфіковану допомогу. 22 округ гордіться кого обрали!!!!
Знаючий Показати IP 8 Червня 2017 16:43
Це ж неосвідчене б*дло, да вдобавок і голубий!!!!
? Показати IP 8 Червня 2017 20:14
Хоть якось про себе нагадує:то в нього стрілляли,то підпалили ...що далі,на фоні -кому ти потрібний?
субьєктив Показати IP 8 Червня 2017 20:36
Він же політичний труп. На наступних виборах пролетить як фанера. мусить ж*пу рвати перед хазяями
Світязь Показати IP 8 Червня 2017 22:05
В нього ПОВНЕ КАСКО!!!!
User Показати IP 8 Червня 2017 23:27
Якісь підпалювачі неправильні. Треба було починати підпал із салону та бензобаку, так би горіло веселіше. А тут чітко видно, що вигорів тільки підкапотний простір. Так що або підпалювачі - недалекі аматори, або дійсно замкнула електрика. Якщо за логікою, то я схиляюся до останнього варіанту. Хоча перший варіант прикольніший.
Ротман Показати IP 10 Червня 2017 18:25
Лапа-рішала догрався, п*ц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus