USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни влаштують фієсту на кордоні з Польщею

6 Серпня 2010 15:33
7-8 серпня на українсько-польському кордоні поблизу майбутнього переходу «Збереже-Адамчуки» відбудуться Європейські Дні Добросусідства – у рамках транскордонного заходу відбудуться зустрічі представників влади Республіки Польща та України, ярмарок, виставка, мистецькі, молодіжні та спортивні акції.
Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.
7 серпня о 10 годині розпочнеться урочисте відкриття Днів Добросусідства-2010.
11:00 – 15:00 - конференція «Транскордонна співпраця на територіях Влодавського повіту і Шацького району» - актовий зал гімназії імені Івана Павла ІІ у Волі Ухрускій та транскордонний турнір служб з футболу - спортивний комплекс «Орлик 2010» у Волі Ухрускій Республіки Польща;

12:00 – 16:00 - спуск на байдарках Бугом із Волі Ухрускої до Збережа та змагання велосипедистів на дорозі Воля Ухруска - Збереже;

12:00 – 16:00 - краєзнавча екскурсія автомобілем (Воля Ухруска, Ухруск, Окунінка, Збереже);

16:00 год. - відкриття виставки пейзажів Міжнародного Пленеру Мистецтва «Кордони 92» в рамках проекту «Двохсотліття Влодавського повіту» презентація доробку 20 видання пленеру - сільська світлиця в Збережі Республіки Польща;

Пізніше заплановано Надбужанський ярмарок та кіно на відкритому повітрі - показ регіональних фільмів - Збереже.

8 серпня
Із 10:00 буде розгорнуто Надбужанський ярмарок, під час якого заплановані виступи співаючих, музичних, фольклорних, танцювальних колективів; презентація творчих робіт виконаних учасниками Міжнародного Пленеру Мистецтва «Кордони 92» в рамках проекту «Двохсотліття Влодавського повіту», а також рекреаційно-спортивні змагання.
14:30 – 16:00 - пленарна дискусія на тему: «Перспективи суспільно-економічного розвитку Влодавського повіту і Шацького району в контексті запланованого кордонного переходу Збереже-Адамчуки» - установа прикордонної служби в Збережі.

О 21 годині відбудеться урочисте закриття Днів Добросусідства 2010 – «Збереже – Адамчуки».

Головні заходи цьогорічних Європейських Днів Добросусідства-2010 відбуватимуться 21-22 серпня на польсько-українському кордоні біля прикордонного знаку «835» на острові ріки Буг, що поряд з населеними пунктами Кречів Іваничівського району та Крилів Люблінського воєводства Республіки Польща.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus