USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку дебатуватиме вся Україна

16 Вересня 2016 23:34
Під час турніру з дебатів відіграють п’ять відбіркових раундів, півфінал та фінал. Чотири команди-фіналісти отримають путівки на Чемпіонат України з дебатів, який відбуватиметься в травні 2017.

Про це повідомляє Волинський осередок Федерації дебатів України

«Хочеш бути обізнаним у всіх сферах суспільного життя? Вміти підтримувати розмову на політичні, економічні, культурні чи моральні теми? Тоді тобі – до нас!», - переконують організатори та зазначають, що 17-18 вересня в Луцьку відбудеться всеукраїнський дебатний турнір «Волинська толока», в якому візьмуть участь команди з усієї України. Захід відбудеться у ВДОУНБ ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11). Початок: о 10:00.

Взяти участь можуть як досвідчені дебатери, так і початківці, які хочуть випробувати свої сили у «схватці» з найкращими. Головний суддя турніру – Наталія Добровольська, член Атестаційної комісії суддів Федерації дебатів України, кращий суддя ФДУ 2014-2015 та 2015-2016 рр., суддя WarsawEUDC 2016.

Під час турніру відіграють п’ять відбіркових раундів, півфінал та фінал. Чотири команди-фіналісти отримають путівки на Чемпіонат України з дебатів, який відбуватиметься в травні 2017.

Організатором дійства є Волинський осередок Федерації дебатів України.Голова осередку Антон Євтушок розповів про причини участі у заході:

«Дебати – це найкраща можливість «зактивізувати ваші мізки» після літа, спосіб навчитися аргументувати, відстоювати діаметрально протилежні точки зору, переконувати, тверезо, критично та системно мислити. Наша формалізована освітня система застаріла, вона вбиває креативність мислення, натомість дебати – це обговорення «гарячих тем» і пошук нетипового вирішення проблеми»

Детальна інформація про події – у спільноті дебатного клубу в VK та Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2016 23:54
Галю,знову ти?Вже даже не смішно...
ПІдтримую Показати IP 17 Вересня 2016 08:15
Альо, гараж!!!! Знов ця рожа - ну може хватить??? Б......ть, це вже відверто дратує. Приберіть, пліз!
філолог Показати IP 17 Вересня 2016 16:59
Галю, я розумію, шо ти СВЄТСКАЯ львІца.... але не приймала, а брала участь =) Ех, то вже ведуча політичного ток-шоу)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus