USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

З Луцька курсуватиме автобус до Італії

10 Липня 2015 20:37
Україна домовилася з Італією про відкриття трьох додаткових пасажирських автомаршрутів, серед них - автобусний маршрут Пескара - Луцьк. Ще п'ять планується відкрити найближчим часом, повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури, - повідомляє «Урядовий кур’єр».

Згідно з повідомленням, даних домовленостей було досягнуто за підсумками засідання українсько-італійської комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, яка пройшла в Римі 7-8 липня.

"У результаті переговорів українсько-італійська змішана комісія погодила відкриття трьох нових регулярних сполучень: Пескара - Луцьк, Рим - Львів, Пескара - Львів. Ще п'ять маршрутів домовилися розглянути і затвердити в процесі листування", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що, незважаючи на скорочення перевезень між країнами через економічну та політичну ситуацію в Україні, кількість регулярних пасажирських маршрутів між Україною та Італією за п'ять років збільшилася до майже 40 в 2015 році проти 17 у 2011 році.

Згідно з повідомленням, під час переговорів перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер зазначив, що з початку року українські перевізники вже використали більшу частину дозволів річної квоти. На його думку, це зумовлено тим, що на даному етапі автомобільні перевезення є найбільш дешевим видом перевезень порівняно з іншими видами транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 77 Показати IP 11 Липня 2015 08:34
О класно, буде чим сигарети возити...
Анонім Показати IP 11 Липня 2015 10:25
От к..ви будуть кататися........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus