USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку дівчина протаранила будинок ‒ люди добу сиділи без газу. ФОТО

1 Листопада 2012 13:33
Майже добу у 48-ми квартирах чотириповерхового будинку №26 на проспекті Перемоги в Луцьку не було газу.

Про це пише «ВолиньPost».

Як розповіла мешканка будинку Людмила Кирилюк, близько восьмої години вечора у вівторок, 30 жовтня, газовий стояк протаранив легковик.

«Я сиділа вдома. І чую: щось грохнуло. Подумала відразу, що, може, то балкон впав або кут будинку збили. Виглянула у вікно – побачила машину. Вийшла на вулицю сваритися. І дивлюся: дівчина років 20 чи 25, її аж трясе, вона дуже злякалася. Дівчина їхала і, видно, щось не розрахувала. Ну, і зірвала ту газову трубу», – розповіла жінка.

«Ми відразу викликали газовиків. Вони приїхали буквально за кілька хвилин. Ми з сусідом ще стояли і слідкували, щоб ніхто не проходив повз із сигаретою, бо ж газ валив. То ще досі голова від нього болить. Газовики відразу газ перекрили, прийшли вже наступного дня вранці і цілий день ремонтували. На вечір вже увімкнули газ, все зробили», – додала мешканка.

Як пояснив прес-секретар ВАТ «Волиньгаз» Олексій Дудич, дівчина-водій мусить компенсувати витрати газовиків. Нині повна вартість компенсації уточнюється, вона може сягнути близько 10 тисяч гривень.

«Але дівчина ‒ молодець, сама зателефонувала в аварійну службу, не втекла з місця», ‒ розповів Олексій Дудич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus