USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Заступник Гунчика тікав з «Луцьктепла» під вигуки «Ганьба!» і свист

27 Грудня 2017 17:13
Вирішувати кризу на ДКП «Луцьктепло» через незаконно заблоковані фірмою Степана Івахіва рахунки у Волинській ОДА не поспішають, Володимир Гунчик на зустріч з колективом не приїхав. Така позиція обурила колектив, який засвистав заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука. Під вигуки «Ганьба!» він втік із зали.

Це відбулося під час трудових зборів на ДКП «Луцьктепло» 27 грудня.

Аби врегулювати ситуацію, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що з міської казни виділяється фінансування на часткове погашення боргів із зарплати. Та додав, що вже завтра перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад і директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна їдуть у столицю, аби шукати підтримки та вирішення проблеми.

Працівників обурило, що в той час, коли підприємство на межі існування, дане питання не цікавить облдержадміністрацію, адже в складі делегації немає голови ОДА Володимира Гунчика.

На це заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук розвів руками та запропонував палити шини під Луцькою міською радою.

«ОДА зверталася в Мінрегіон, Мін'юст, Кабмін. Ми не маємо повноважень. Треба шини нести не в Київ, а у Луцьку міську раду, щоб розібратися хто винен у боргах», - відповів Кошарук.
Таку позицію представника президентської гілки влади учасники зборів сприйняли різко негативно та звинуватили ОДА в причетності до незаконних дій щодо блокування рахунків. Люди з місць почали засвистувати посадовця та кричати «Ганьба!».
«Я звинувачую вас, як представників влади, у причетності до цієї корупційної схеми. Від вас ми не бачимо конструктиву. Особисто я носила звернення Гунчику, щоб він поїхав до Гройсмана. Хотілося тут бачити й самого Гунчика. Попри блокаду роботи підприємства від «Тепелен», нам майже 78 мільйонів субсидій не виплатила держава, від цього ми маємо штрафи, гроші, які пустили б на розвиток підприємства, - витрачаємо на не наші борги. Обов’язком голови облдержадміністрації поїхати в Київ та вирішити це питання. Він не виконує свою роботу», - наголосила керівник профспілки ДКП «Луцьктепло» Неоніла Слюсар.
Після цього Кошарук припинив виступ та втік із зали.

Ігор Поліщук нагадав, що по області борг із субсидій - 300 мільйонів гривень.

«У жодної області такого немає. Доповім, що у Вінницькій області заборгованість 3 тисячі гривень. Я нікого не звинувачую, але це пряма робота голови ОДА. Від Володимира Гунчика ми очікуємо реальну роботу, а не щоб він присилав заступників, які тут розводять демагогію», - зауважив Ігор Поліщук.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ ВИКРИВАЮТЬ КОРУПЦІЮ В ДІЯХ ДЕРЖВИКОНАВЦЯ ЩОДО «ЛУЦЬКТЕПЛА»

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства. Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики. Більше того, відбувається регулярне списання коштів із рахунків підприємства: у грудні зняли 3 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Носатий дядько Показати IP 27 Грудня 2017 17:57
обоєрябоє
ВАся Показати IP 27 Грудня 2017 18:12
Якийсь ІВахів керує всім? До Гройсмана звертатись і хай "порішає" . Івахів чому не прибув на це зібрання? Чи він всіх ігнорує і ховається?
Ігор Показати IP 27 Грудня 2017 19:19
Кошарук не втік ! Він чимдуж помчав вирішувати проблему Ковельського ветсанзаводу. Обіцяв же,що у разі невиконання обіцянки заяву на звільнення написати. Видно побіг за папером.
Вчитель Показати IP 27 Грудня 2017 19:23
А це Гунчику"старий мачо" потрібне. Він у районі в ресторані хорохориться.... Ганьба!
Георгій Показати IP 27 Грудня 2017 21:08
Важливість проблеми вимагає відповідного високого представництва перших осіб виконавчої і представницької влади.То що засвистали Кошарука - то оцінка його роботи . І при всій повазі до Поліщука, це не у компетенції радника міського голови
тепло Показати IP 27 Грудня 2017 22:40
Ой герої на Кошарука накинулись, а відрізняти повноваження не навчились! :) А Гароня там що робить - пам'ятник? :)))
ха ха Показати IP 28 Грудня 2017 07:57
а чому не було нашого в.о. міського голови пустовіта? гроші получати, то є, а вирішувати проблеми міста ,то Поліщук!
Знаючий Показати IP 28 Грудня 2017 09:15
А куди це свою руку Слюсарка встромила? Мабуть обпеклася краденими грошима...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus