USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Любешівська райлікарня отримала захисний одяг, маски та засоби дезінфекції

22 Квітня 2020 10:54
Захисні комбінезони та окуляри, медичні халати, маски, респіратори, засоби дезінфекції, термометр безконтактний, пульсоксиметр та інші вироби медичного призначення – загалом на суму понад 185 тисяч гривень, – все це у партії допомоги, яку передали Любешівській центральній районній лікарні для протидії та боротьби з коронавірусом.

Як розповіла народна депутатка Ірина Констанкевич, такі необхідні речі для лікарні централізовано закуплено Волинською обласною клінічною лікарнею за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та кошти обласного бюджету, інформують на сайті парламентаря.

«Ми повинні зробити все можливе, аби підтримати наші лікарні, медиків у районах, які сьогодні на передовій у боротьбі з Covid-19. На жаль, центральна влада не надто поспішає із розв’язанням питання забезпечення медиків хоча б елементарними засобами захисту. Як наслідок, статистика щодо інфікування лікарів, медперсоналу зростає щодня. Тільки на Волині – понад 30 % хворих – з числа медиків. Хоча наша область одна з перших самостійно розпочала впроваджувати заходи, спрямовані на протидію недузі, і, зокрема, надавати допомогу медзакладам. Висловлюю вдячність керівнику Волинської обласної клінінічної лікарні Олександру Дударю за оперативну організацію роботи щодо підтримки лікарень у районах», – додала Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, засоби захисту, медикаменти, товари медичного призначення ще раніше отримали три районні лікарні 23 округу – Камінь-Каширська, Маневицька та Ківерцівська. На підтримку медзакладів Волині з Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» виділено 20 мільйонів, з обласного бюджету передбачили – 60 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus