USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-голова Волинської ОДА отримав посаду в «Укроборонпромі», – ЗМІ

23 Серпня 2018 18:20
Володимир Гунчик, екс-голова Волинської ОДА, очолив один із кластерів «Укроборонпром».

Про це пише Бізнес.Район з посиланням на власні джерела.

У червні 2018 року стало відомо, що всі підприємства державного концерну «Укроборонпром» об'єднують у п'ять кластерів. Це – авіаційний, бронетанковий, суднобудівний, радіолокаційний і кластер точного озброєння.

Про те, що Володимир Гунчик матиме хорошу роботу чутки ходили давно і їх підтвердив президент України Петро Порошенко під час офіційного представлення голови Волинської ОДА Олександра Савченка. Своєю чергою, Гунчик заявляв :«Я з Порошенком був, є і буду».

Нагадаємо, колишній голова ОДА на Волині запам'ятався тим, що блокував роботу державних підприємств, наприклад Волиньторфу. Натомість лобіював інтереси заводу "Богдан", просуваючи їх автобуси у школи Волині.

Також губернатор Волині відомий тим, що висловлювався проти блокади «торгівлі на крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОДА Показати IP 23 Серпня 2018 18:43
Як добре, що пішов аморальний старий....))))) а носата...))))
К.лучанин до ОДА Показати IP 23 Серпня 2018 22:12
БОГДАНІВСЬКА братва своїх не здає! Гунчик буде працювати разом зі Свинарчуком- Гладковським. Я так і думав , що Порох зведе їх до купи. Дасть БОГ, вибори пройдуть І Порошенко не буде Президентом. При новому, цю "ШУШЕРУ" розженуть.
БІДА Показати IP 24 Серпня 2018 09:16
Гунчик - це наша українська дійсність. Це представник української псевдоеліти, мерзота. Недовго вже їм панувати.
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 24 Серпня 2018 09:30
Волинська мафія, яка була дещо похитнулась після смерті Б.Клімчука, добряче таки укріпилась за роки царювання на Волині ставленика президента. Буде красти й там - у кластері Укроборонпрому, худоба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus