USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мама Кузьми вимагає демонтувати скульптуру сина у Луцьку

23 Лютого 2016 09:09
Мати покійного Андрія Кузьменка Ольга Михайлівна заборонила луцькій авторці переробляти скульптуру. Вона просить автора пам'ятника музиканту, який встановили у Луцьку, "залишити душу і тіло сина в спокої" і наполягає на тому, аби пам'ятник демонтували. Причиною такого звернення Ольги Михайлівни стала очевидна несхожість скульптури на Кузьму. Про це інформують наші столичні колеги з ТСН.

"Хочу до всіх наших прихильників донести і роз'яснити ситуацію з пам'ятником Скрябіну. Язик не може виговорити синові. Пам'ятник буде демонтований – це однозначно. Ірина Дацюк абсолютно не наблизилася до портретної схожості Андрійка, значить вона не може виконувати цю роботу. Звалювати свій абсолютний провал на когось – це смішно. Я від її переробки вже давно відмовилася. Це ж потрібно мати яку відвагу, щоб зробити скандал на цілу Україну, бути фактично уже звільненою від цієї роботи і заявляти про якийсь обов'язок переробки", - зазначила жінка у своїй заяві.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новиниписало, що ще восени Ірина Дацюк обіцяла переробити скандальний монумент. Однак до цього часу на території «СітіПарку» стоїть ескізний Кузьма.

Зауважимо, що обурені лучани після втановлення скандального пам'ятника Кузьмі Скрябіну навіть зареєстрували петицію проти «шедеврів» Ірини Дацюк у місті, яка набрала необхідних 300 голосів для розгляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКАНДАЛ НАВКОЛО ПАМ'ЯТНИКА КУЗЬМІ: КОМЕНТАР ЛЬВІВСЬКИХ СКУЛЬПТОРІВ

Окрім того, нещодавно стало відомо, що Дацюк готує лучанам нові сюрпризи.

Мама Кузьми "Скрябіна" наполегливо рекомендує скульпторці Дацюк відмовитися від ідеї переробки постамента. "Я, мама Андрія Кузьменка, забороняю робити подібні заяви, бо вони не мають під собою жодного ґрунту. Прошу Ірину Дацюк залишити душу і тіло мого сина в спокої", - підсумувала Ольга Михайлівна Кузьменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Кейт Показати IP 23 Лютого 2016 09:30
Сплошные инвалиды, шо в политике, шо в искусстве, шо во власти.
Вітьок до Кейт Показати IP 2 Березня 2016 03:55
Та в мистецтві все нормально, це біля корита одних нездар товчеться стадо )
Читач Показати IP 23 Лютого 2016 10:11
Надіюсь тепер хоть Романюку дійде що від нього вимагали лучани петицією...
Марія Показати IP 23 Лютого 2016 11:09
лише "схєми" та договорняки з владними "ікспертами" могли могли так знеславити Луцьк на всю Україну. А мер, який не дослухається до громади та фахівців, нехтуючи петицією-вимогою лучан та оцінкою справжніх скульпторів, ризикує "догратися у дімократію", бо лише імітує діалог із громадою. Ця ситуція дуже показово викриває відсутність справжньої комунікації міської влади з громадянами. А ще - показує, наскільки ірина дацюк перебуває поза реальністю та фаховістю
хех Показати IP 23 Лютого 2016 11:28
коментар було видалено
Правда і справедливі Показати IP 23 Лютого 2016 12:16
Вина лежить повністю на непрофесійному керівництві міської ради. Почалося з надгробних дощок на фасадах будинків. А з того часу, коли Кравчук разом з Дацюк розвели і кинули Палицю з памятником Шишку,а все минулось безнаказано, процес пішов з новою силою. Втюхали, залягли, прищулили вуха, проїхали. Взялися з Покровським за Кузьму. Тут вже взагалі совість втратили. Результат наяву. Принизили лучан в очах цілої України, самі зганьбилися, роз"ятрили батьківські рани, підставили меценатів, які дійсно керувались благими намірами. Бо заплативши гроші, вони, в хорошому розумінні слова, хотіли заробити політичні дивіденди, а після такого громада поставила їх в один ряд з халтурщиками.Пане Романюк! Чого лучани мають нести на собі клеймо недолугих рішень, непрофесійності і, кінець-кінцем, грубих порушень владою законів ?
Вітьок до Правда і справедливі Показати IP 2 Березня 2016 04:09
...впертий ту*ий пупс-нарцис романюк і наглий зл*дюга кравчук лише з безталанними діла можуть вести, а якась там громада їм до д*пи ...отож ті люди що пасують і "не помічають" цих скотів, мають чітко усвідомлювати своє місце прокладок((
12345 Показати IP 23 Лютого 2016 19:36
А мама Ленина была за демонтаж памятников ее сыну????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus