USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Конякіна у Луцьку – нічні дебоші

22 Травня 2014 14:40
Лучани скаржаться в міськраду на безлад, який робиться під вікнами їхніх будинків на вулиці Конякіна, у відповідь отримують відписки, що відповідні органи все владнають. Втім, ситуація лишається незмінною.

Під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» 20 травня Луцький міський голова Микола Романюк розповів, що до нього зателефонував чоловік, який повідомим, що мешканці будинку 21 на вулиці Конякіна неодноразово скаржилися в міськраду і міліцію на те, що під вікнами їхнього будинку в магазині і кафе незаконно торгують алкогольними напоями, а люди на підпитку до ночі дебоширять.

«Біля нашого будинку є магазин і кафе. Там постійно торгують спиртними напоями, а вночі не можна спати: клієнти лаються, руйнують майно на дитячому майданчику. Ми неодноразово зверталися в міліцію, але ті жодного разу не приїхали. Тоді написали листа в міськраду. Нам дали відписку що будуть контролювати підприємців, аби не було нічної торгівлі алкоголем. Втім, досі жодних змін», - розповідає про ситуацію на мікрорайоні мешканець будинку 21 на вулиці Конякіна.

Микола Романюк відповів, що питання вирішиться з першого червня, коли почне діяти в місті заборона продажу алкоголю у вечірній час.

«Повідомляйте нас, ми знайдемо метод реагувати», - каже мер.

Нагадаємо, що мешканці будинків № 23 і 25 на вулиці Винниченка теж неодноразово скаржилися в різні інстанції, аби під їх вікнами до ранку не «гуділи» люди на підпитку. Ця «війна» між лучанами та власниками «Буратіно» триває місяцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
володимир Показати IP 22 Травня 2014 14:55
такого безладу по цілому місту вистачає. хочуть йти в Європу -то вже робіть якісь дії а не тільки в європу по гроші ! Луцькі кафе ресторани бари треба вже давно перенести за місто! так як в одних в неділю похорон а інші весілля гуляють. це безглуздо. Лежиш в лікарні, а під вікнами весілля. дітки маленькі дідусі бабусі хочуть відпочивати і робочі хто вдома залишився не на природі на дачі чи в селі теж хочуть відпочити так ні цілий день весілля грає хрестини чи д\н. Це все потрібне але ж не в місті ! а за містом зокрема МАЛЬВІНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!грае церква і грае мальвіна там ринок і так все гуде і тут ще пісні . хоча б звук не такий а то перепонки можуть полопати коли влітку вікна відкриті.
Анонім до володимир Показати IP 22 Травня 2014 15:56
а хто той безлад робить? москалi чи iнопланетяни? то нашi сусiди, любi лучани. i тим, кому мальвiни i дебошi подобаються - багато! а шо мають вдома сидiти на волиньнюзi писати? люди хочуть гуляти!
лучанка Показати IP 22 Травня 2014 15:58
Чому в статті не написали конкретно, що мова йде про магазин" Вишенька" -власник якого ,дуже нагла людина, йому роками вдається торгувати спиртним цілодобово, на людей йому начхати , він далі відкриває мережу магазинів, нещодавно відкрив магазин біля 21 школи де теж цілодобово торгує спиртним , що скажете не проплатив міській раді ? мешканці Конякіна 21 неодноразово звертались до Романюка, а він робить вигляд що чує це вперше .
Анонім до лучанка Показати IP 22 Травня 2014 16:09
а який вигляд має робити? грошi вони завжди грошi
місцева Показати IP 22 Травня 2014 17:09
"Вишенька" і "золотий дубок" - позаминулої ночі вони о пів першої ночі запускали фейєрверки...
лучанка до місцева Показати IP 22 Травня 2014 22:12
А з неділі на понеділок вночі біля Вишеньки на Конякіна взагалі була стрілянина і на це все дуже спокійно реагує міліція і міська рада >

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus