USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Табачник дотягнув до останнього дня виплату стипендії волинянину

29 Листопада 2013 12:52
Студенту-переможецю міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, волинянину Олександру Топорівському, якому понад рік не виплачували стипендію Президента України, таки виплатять обіцяне.

Про це розповів директор юридичної компанії Lions Litigate Станіслав Батрин.

«Сьогодні ми отримали з Міністерства освіти офіційного листа, в якому нас повідомлено про можливість виплати коштів. Нас просять направити реквізити рахунку Топорівського О.В. в банківській установі для перерахунку коштів», - розповів Станіслав Батрин.

Нагадаємо, студент звернувся до суду з позовом до Міністерства освіти і науки України.
Табачника через суд змусили заплатити стипендію волинянину, не чекаючи, коли будуть внесені доповнення до законодавства про державний бюджет.

Судову справу супроводжували спеціалісти юридичної компанії Lions Litigate, і, в результаті перемовин в суді, Міносвіти взяло на себе беззастережне зобов`язання виплатити студенту стипендію у повному обсязі до 30 листопада 2013 року.

Таким чином, ця справа має слугувати прикладом для інших студентів, які повинні усвідомити значення своєї особистості у процесі формування демократії в Україні, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus