USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські шахти обіцяють поки не закривати

16 Січня 2015 08:50
Протести нововолинських шахтарів поки відкладаються. Після зустрічі в Кабміні, урядовці пообіцяли їм поки не закривати шахти. Про це інформує канал 24.

Гірники у Нововолинську протестують проти намірів закрити кілька старих шахт і заморозити будівництво нової. Вони вже кілька разів перекривали дороги. Кажуть - близько 5 тисяч людей опиняться без роботи, а Нововолинськ перетвориться на ще одну депресивну економічну зону.

Першу шахту будемо підтримувати, але переводимо у третю групу однозначно, скоротивши управлінський апарат на 20 %. 9 шахту - ще дали можливість їй рік-два попрацювати, також оптимізувавши весь і управлінський і трудовий колектив. 10 шахту пообіцяли вибивати кошти всіма методами, щоб її добудувати, - розповів шахтар Бужанської копальні Богдан Макарчук.



Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про вугільний скандал на Волині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХТО НИЩИТЬ ВУГІЛЬНУ ГАЛУЗЬ ВОЛИНІ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
баптіст Показати IP 16 Січня 2015 12:22
Цікаво було б з цього питання думку шахтної прибиральниці почути... Не вядові робітники долю шахт вирішують, а Яценюк та бюджет 2015р.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus