USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Янукович і його банда – це дітвора у порівнянні з нинішньою владою», – Ігор Поліщук

16 Червня 2017 17:10
Нинішня влада в Україні використовує найгірші методи Януковича та його команди задля усунення опонентів. До цього процесу вкотре залучають правоохоронну та судочинну системи.

Про це розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук під час ефіру на телеканалі «Аверс» у програмі «Пряма мова» 15 червня.

Ігор Поліщук повідомив, що йому стало відомо про вказівку прокуратурі взяти його під варту за заявою Юлії Вусенко, аби не дати можливість стати учасником у виборах мера Луцька. Окрім цього, за вказівкою згори суддя за ніч забрала з постанови два абзаци, де частково задовольнила позов Вусенко щодо її поновлення на посаді.

«Янукович і його банда – це просто дітвора, якій можна повчитися тих методів, які зараз використовує влада. Вони не дають команді Ігоря Палиці ефективно та результативно працювати, оскільки це не вигідно Адміністрації Президента. Але закон буде вищим від чиїхось особистих амбіцій», - розповів Ігор Поліщук.

Та додав, що Юлія Вусенко не хоче поновлюватися на посаді секретаря Луцької міської ради, але вона отримує завдання від «сценаристів» із групи «Континіум» розхитувати ситуацію в місті.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДІЇ ЮЛІЇ ВУСЕНКО МОЖУТЬ ПАРАЛІЗУВАТИ МІСТО

Також Ігор Поліщук прокоментував ситуацію зі зміною голів постійних комісій в Луцькій міській раді.

«Нагадаю, що партія «УКРОП» в Луцьку на 41 окрузі із 42 набрала найбільшу кількість голосів. Так, отримали в місті найбільше довіри від людей й створили найбільшу фракцію. Втім, коли призначали голів комісії за керуванням екс-мера Миколи Романюка, то «УКРОП» не отримав жодних посад і ми не робили з цього істерик та політичних шоу, а конструктивно працювали в опозиції. Щодо теперішніх змін, то нові посади зайняли лише 3 голови комісії, з яких лише один від «УКРОПу». Інші - Майя Шостак і позафракційний Олександр Козлюк. Я наголошу, що Петро Нестерук, який торгував фальсифікатом та уникає сплати податків, не міг очолювати постійну комісію. Але це не я його змінив, а депутати своїм колегіальним рішенням», - пояснив Ігор Поліщук.

Також він додав, що ці політичні-шоу завершаться, коли відбудуться вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан Показати IP 16 Червня 2017 21:57
Самі обираєте-самі разхльобуйте. Кожен нарід вартий того правителя, якого має.
д 38 Показати IP 16 Червня 2017 22:34
А где же революция?Где честь и достоинство народа?
скептик до д 38 Показати IP 17 Червня 2017 10:49
революцію затівають оптимісти, здійснюють реалісти, а результатами користуються подонки. розпочату бандюковичем і К побудову поліцейської держави успішно завершує чокосвиня
Степан до д 38 Показати IP 17 Червня 2017 12:05
"Где, где?"-ответить в рифму?
МорЖ до Степан Показати IP 18 Червня 2017 07:35
В Карагандє, чи ще далі? (:
лучанка Показати IP 17 Червня 2017 13:36
Яким же то особливим медом помазана влада, що до неї так усі рвуться?
Карина Показати IP 19 Червня 2017 09:18
Якби була відповідальність влади туди б так не лізли. А то крадуть і люди в ніщиті , треба щоб люди могли як обрати так і зігнати з крісел. А то так у всіх сільських селищних міських радах залізуть в крісла своїми задницями і думають що вони царі і їм все можна. А інші люди у них слуги, а має бути навпаки повинна влада цікавитись людьми допомагати робити все на лаго людей тоді був би порядок, їздять на модних дорогущих автівках живуть в вілах -забрати на користь дітей людей хворих і хай живуть як усі люди!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus