USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Дебальцевому люди бояться евакуації через обстріли у дорозі

5 Лютого 2015 08:46
Підрозділи МВС та ДСНС роблять все можливе задля порятунку людей в зоні АТО. Правоохоронці надають допомогу тим, хто хоче виїхати, а також забезпечують всім необхідним громадян, які відмовляються залишити Дебальцеве, - інформує ТСН.

Зі слів радника глави МВС, вчора правоохоронці евакуювали з міста 168 осіб. Зорян Шкіряк зазначив, що вибухи не стихають, продовжуються атаки на житлові квартали, щодня від снарядів бойовиків гинуть мирні мешканці. Частина громадян, які не виїхали, разом з дітьми ховаються по підвалах. Більшість з них просто боїться потрапити під обстріли терористів.

Правоохоронці завезли чергову партію води, свічок, хліба та продуктів для тих громадян, хто відмовляються їхати і залишається у підвалах. Люди бояться невизначеності та можливих обстрілів у дорозі. Під час виїзду з Дебальцевого колона потрапила під артилерійський обстріл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus