USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко їде до Луцька: волиняни задають питання Президенту

13 Березня 2019 16:28
Волинян запрошують задати запитання Президенту, коли він 14 березня з візитом приїде до Луцька, Ковеля та Володимира-Волинського.

Попри те, що відразу декілька волинських ЗМІ повідомили про візит президента на Волинь, офіційно про план заходів, розклад зустрічей та місця відвідування гарантом області досі офіційно не повідомили.

Натомість, як стало відомо з власних джерел, правоохоронці екстрено змінили попередній маршрут руху гаранта в зв’язку з можливим візитом активістів Нацкорпусу, які приїжджають на мітинги Порошенка по містах України. Активісти вимагають покарання причетних в розкраданні оборонних підприємств України. Зокрема, для бізнес-партнера Порошенка Олега Гладковського.
Разом з тим, ветеран батальйону «Донбас», волинянин Богдан Пташник закликав краян не ігнорувати візит, а спробувати запитати Петра Порошенка про актуальне.

Так, у соцмережі Фейсбук він систематизував 10 запитань, відповідей на які на зустрічах з Порошенком, оточеним охороною, отримати неможливо:

«1. Ви боїтесь питань від простих громадян? Якщо ні, то для чого під час ваших візитів звозять масовку, аби перекрити нею простих громадян, які прийшли поговорити з вами напряму? За масовкою ставлять кордон, як під час візиту в Житомир, аби ви не почули справжніх питань від людей.

2. Під час зустрічей Ваша охорона і Ви особисто вибиваєте з рук телефони, зриваєте шапки. З чим пов’язана така агресія щодо ваших співгромадян?

3. Після Вашого візиту до Дніпра активісту, який задав «неправильне» питання Вам, спалили автомобіль. Ви особисто дали таке розпорядження, чи це – ініціатива вашої охорони?

4. Ви обіцяли рубати руки тих, хто розкрадає українську армію. То чому руки вашого друга і партнера Олега Гладковського, його сина і компаньйонів досі цілі, чисті і в теплі?

5. Гладковський і компанія, які поставляли українській армії контрабандний російський металобрухт за завищеними цінами, хто вони? Рятівники української оборонки, які діставали дефіцит, чи мародери, які нажились на її грабунку?

6. Як так сталось, що ваш завод «Кузня на Рибальському» був учасником схеми з постачання «лівих» запчастин на оборонні підприємства по завищених цінах?

7. Скільки грошей з державного бюджету вже витрачено, а скільки планується, для фінансування вашої сітки підкупу виборців і фальсифікацій, про яку нещодавно розповів Арсен Аваков?

8. Ваш підлеглий, очільник Волинської ОДА Олександр Савченко заблокував виконання прийнятого депутатами бюджету області. Це передвиборчий тиск на волинян чи особиста ініціатива Савченка?

9. Чому ви припинили Томос-тур? В останні передвиборчі візити по містах України ви більше не брали його.

10. Скасування статті про незаконне збагачення, через яку Україна може втратити безвіз, якого ви добивались для українців - це ваш «прощальний реверанс» перед кінцем каденції, аби легітимізувати розкрадання чиновників?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 13 Березня 2019 16:59
Де відрубані руки?
Аверс Показати IP 13 Березня 2019 17:20
За що переслiдуете Анатолiя Шарiя???
Анонім Показати IP 13 Березня 2019 17:48
Завтра людям платять по 500 грн зате що прийдуть на мітинг! Інфаркт 100%
Нема слів Показати IP 13 Березня 2019 17:49
Скоро й тіні своєї буде сахатися..Волиняни ,спитайте в нього про бізнес , як воно,, ,багатіти ,коли народ не може отримати ,навіть, субсидії, ,,Є сміливці !?
Мелхиседек Показати IP 13 Березня 2019 18:49
Президент вообще знает свои обязанности, чем заниматься на своём посту должен?????? Уже все предвыборные обещания выполнил???? Перевыполнил????? Томос - это работа президента????? Черкассы, Житомир, Чернигов - работа президента где????? Колесить по стране с цирком шапито - президент случайно не в Бременские музыканты подался??????? Президент артист, обязанности президента кто выполняет в это время????? Назначил вместо себя ИО президента и колесишь по стране за свои бабки, кто не даёт?????
Мелхиседек до Мелхиседек Показати IP 13 Березня 2019 18:58
Президент занимается своими перевыборами на второй срок, ведёт предвыборную компанию - это какой пункт обязанностей из его трёх: внешняя плоитика, Конституция, армия ?????
вартовий Показати IP 13 Березня 2019 19:20
Завтра зустрінемо!!!
всезнайко Показати IP 13 Березня 2019 19:32
він тут потрібний
собака Показати IP 13 Березня 2019 20:28
БОТИ - це люди, які вище відписалися. Ну або відписались

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus