USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Рівненщині вбили 37-річного військовослужбовця

27 Липня 2020 20:09
Несумісні з життям тілесні ушкодження отримав 37-річний житель Костопільського району, військовослужбовець дубенської частини. Причетним до вчиненого злочину виявився його 30-річний колега, який нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Повідомлення до поліції про смерть 37-річного чоловіка надійшло від медиків учора, 26 липня, близько сьомої ранку, повідомляє пресслужба ГУНП Рівненщини.

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що близько о пів на першу ночі 30-річний військовослужбовець поблизу контрольно-пропускного пункту на ґрунті неприязних відносин наніс 37-річному колезі удар кулаком в обличчя, від якого він упав на асфальтне покриття. Потерпілий пішов у казарму, однак на ранок йому стало зле. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя йому не вдалося. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 37-річного чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми з переломами кісток черепа та крововиливами в головний мозок.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі Дубенського відділу поліції затримали 30-річного чоловіка в порядку статті 208 КПК України та повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Слідчі дії тривають. Поліцейські встановлюють усі обставини скоєного злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мабуть Показати IP 27 Липня 2020 20:28
Атошним геройством мірялись ,чи що їм вже тепер не вистачає всі на зарплатах, пільгах пайках, групах. Колись Бльба -Боровець написав працю *армія без держави* та до сучасних реалій *армія без диципліни*. Чи можливо вертається всіма уже забута *советська дідовщина*
Виборець до Мабуть Показати IP 28 Липня 2020 08:44
А чому зразу про атошників? Де про це написано в замітці? Зарплати та пільги є, а що-до пайків та груп - це про що.
Павлик Морозов Показати IP 28 Липня 2020 15:34
Забрати пільги, зменшити зарплату до мінімуму, як зараз у всіх військових та поліціянтів, що працюють на землі, і виконують для своїх громадян не менш корисну місію ніж найманці з АТО/ООС. Отож побачите, як ці вояки з АТО/ООС опустяться зразу на землю. Таке враження, що вони світ захищають та визволяють людство від темряви. При цьому впевнений на 150%, що 95% особового складу хто перебуває зараз на сході, назад вже не повернеться.
Помста до Павлик Морозов Показати IP 28 Липня 2020 16:57
А сам не думав піти в АТО?
321 до Помста Показати IP 28 Липня 2020 19:17
який дурень туди піде??
Радувець Ларіса до Павлик Морозов Показати IP 28 Липня 2020 18:36
І чому це не повернуться?
Павлик Морозов до чи Показати IP 28 Липня 2020 17:58
Я там вже був дорогенький наш читач, Помста. І у протилежність іншим типам та банальним "диванам", кров свою я пролив за Україну, правда якось живим залишився. Але ми там були не за гроші, як зараз продаються. І я знаю, що пишу. Мені не треба ні пільги, ні гроші. Посвідченням своїм я не козиряю перед водіями ні маршруток ні перед контролерами іншого громадського транспорту, як деякі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus