USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Найрезонансніші аварії, які сколихнули Україну

3 Листопада 2017 12:58
Смертельні аварії на дорогах України стаються в три-чотири рази частіше, ніж у країнах ЄС, основними причинами є нетверезе водіння і перевищення швидкості. Але попри те, що аварії стали "буденністю", бувають настільки резонансні дтп, які нікого не залишають байдужими.

Про це повідомляє «KHARKIV Today».

Смерть в онлайні

29 червня близько третьої години ночі в Ізюмі Харківської області автомобіль BMW врізалася в стовп, а потім в дерево. В результаті загинули 24-річна і 16-річна дівчата. Під час руху вони Стрім для Instagram.
Сім’я потрапила під потяг

В Івано-Франківській області 9 серпня на нерегульованому залізничному переїзді (обладнаний звуковою та світловою сигналізацією) зіткнулися пасажирський потяг №144 «Київ – Ворохта» та автомобіль «ВАЗ».
В результаті ДТП загинув 37-річний водій, його 35-річна дружина та двоє дітей 2013 і 2014 року народження.

Потрійне ДТП з автобусом

1У ніч на 13 серпня страшна аварія трапилась у Миколаївській області. Внаслідок зіткнення мікроавтобуса і вантажівки загинуло одразу 8 людей.

Аварія трапилася біля смт Криве озеро. Серед загиблих – восьмирічна дитина, ще одна дитина потрапила з важкими травмами в реанімації.

Унаслідок ДТП на місці загинули водій та шестеро пасажирів мінівену OPEL VIVARO, ще двоє пасажирів з тяжкими тілесними ушкодженнями були доставленні до Кривоозерської ЦРЛ, але один з них помер від травм.

Загиблі були з Ратнівщини. Дві сім'ї, Мілінчук та Підкос, їхали з відпочинку.
Водій «не винен»

Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена заявив, що винуватцем ДТП є він. Галицький районний суд міста Львова заарештував охоронця Димінського.

Брат загиблої в ДТП дівчини стверджує, що саме Димінський був за кермом Мерседеса в момент аварії.

23 серпня член колегії МВС Антон Геращенко повідомив, що Димінський не прибув на допит у поліцію на 10 ранку та вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви. За словами Геращенко, Димінському вручили одразу дві повістки на допит.
ДТП з політологами

6 вересня в ДТП на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» в Рівненській області загинули п’ятеро людей. Авто занесло на мокрій дорозі і не винесло на «зустрічну».

Політичний експерт Юрій Романенко в Facebook написав, що загиблі Владимир Карагяур, Олександр Маслак, Олексій Курінний і Олександр Ніканоров були політологами. П’ятий пасажир авто, який помер в реанімації, – громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов.
18 жовтня в чорний список шокуючих ДТП внесено Харків.

Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. За кермом Lexus перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Її уже тричі штрафували за проїзд на червоне світло і перевищення швидкості. Аналіз показав присутність у крові Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП. 20 жовтня суд ухвалив рішення арештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

Пізніше в поліції повідомили, що статус водія Volkswagen Touareg, який проходить як свідок, може бути змінений. Натомість сам Дронов у коментарі журналістам заявив, що «їхав на зелене світло 100%». 24 жовтня у лікарні Харкова Генадія Дронова взяли під охорону правоохоронці. 27 жовтня Мати й бабуся Алли та Анастасії Сокіл, які загинули в результаті ДТП в центрі Харкова, відмовилися приймати гроші від родини винуватиці аварії Олени Зайцевої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus