USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прощаючись з 2016-м: події, які найбільше привернули увагу

2 Січня 2017 18:26
Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало список ТОП-новин у різних сферах життя, які викликали найбільший інтерес у суспільстві за кількістю переглядів.

Пропонуємо вашій увазі рейтинг новин у рубриках ІА Волинські Новини. Зауважимо, що до рейтингу не бралися до уваги новини із підсумкових рубрик: ТОП гостей Волині за рік, найгучніші ДТП Волині, найгучніші надзвичайні події Волині.

«НОВИНИ»

Коли читачі цікавилися подіями в Луцьку, найбільше інтересу викликала новина про те, що 15-го квітня «Ревізор» навів чимало «шороху» в луцькому супермаркеті «Там-Там». Срібна медаль за перегляди дістається новині про Закон «про державну службу», де експерти аналізують реформування державного управління. Бронза почесно дістається новині про пенсії, де розказано про новий принцип нарахувань.


- «Ревізор» перевірив луцький «Там-Там» 38083 - переглядів

- Закон про державну службу вступив у дію. На які зміни очікувати? 22824 - переглядів

- Пенсії будуть нараховувати за новими правилами переглядів 19026 - переглядів

«ПОЛІТИКА»

Найрезонанснішою стала новина про те, що очільника Луцької міської організації партії «Батьківщина» Сергія Григоренка виключили з лав партії за дії (висловлювання), що завдають шкоди авторитету партії. Очевидно, йдеться про цитату Григоренка щодо «жидів», які споюють українців. На п’яти цій інформації «наступає» повідомлення про те, що відома волонтерка Гайде Різаєва зробила шокуючу заяву щодо перебування в полоні народного депутата України Надії Савченко. Жінка запевнила, що насправді Савченко ніколи не була в полоні і у в’язниці.

Однією з найчитабельніших новин у цій рубриці стала стаття про те, як голова Волинської облради Ігор Палиця прокоментував націоналізацію «Приватбанку». Зокрема він наголосив, що «Приватбанк» - був прикладом європейського висококласного сучасного банку в Україні, а його головний акціонер Ігор Коломойський був визнаний головним ворогом Путіна. Ігор Палиця поцікавився, на кого працюють чи чию волю виконують ті, хто сьогодні приймає рішення про націоналізацію «не найгіршого банку України».


- Тимошенко виключила Григоренка з партії 16078 - переглядів

- Савченко ніколи не була в полоні й не голодувала, - визволена волонтерка 12537 - переглядів

- Ігор Палиця – про націоналізацію «Приватбанку» 12284 - переглядів

«ЕКОНОМІКА»

У цій рубриці більшість читачів не оминали інформацію про зміни щодо соціальних виплат, нові правила нарахування лікарняних та відновлення виплат одиноким матерям.


- Як змінюватимуться соцвиплати упродовж 2016 року 16614 - переглядів

- Нові правила нарахування лікарняних. Роз'яснення 12977 - переглядів

- Виплати одиноким матерям відновили 9161 - переглядів

«СОЦІУМ»

На п’єдестал за переглядами вийшла інформація про сироту Тараса, який, наче мауглі, облаштував домівку з підручних матеріалів у заростях біля мосту. Почесну другу сходинку посіла заява досвідченої медсестри з Волині, яка відмовилась необґрунтовано вакцинувати від поліомієліту дітей у садочку. Третє місце за кількістю переглядів посіла стаття про історію кохання між відомою співачкою та воїном АТО.


- Луцькі комунальники виганяють сироту з його саморобної халабуди 18926 - переглядів

- Медсестра з Волині відмовляється вакцинувати дітей 14211 - переглядів

- Відома співачка запланувала весілля з героєм АТО 12933 - переглядів

«КУЛЬТУРА»


- Володимир Лис – про власні враження від фільму «Століття Якова» 8137 - переглядів

- Шоу-бізнес по-луцьки: яким є зіркове життя у місті 5897 - переглядів

- Скандал у волинському театрі: колектив каже, що режисер Петро Ластівка їх залякує 5842 - переглядів

«СПОРТ»

Найпопулярнішими новинами у сфері спорту стали: відкриття у Луцьку фітнес-клубу американського зразка «Sport Life», інформація щодо клубу ФК «Волинь», що змінює назву на ФК «Луцьк», а також сумна звістка про смерть каратиста, тренера Сергія Трикоза.


- У Луцьку відкрили фітнес-клуб американського зразка 14842 - переглядів

- «Волинь» отримає нове ім’я і акціонерів 6277 - переглядів

- Помер відомий волинський тренер Сергій Трикоз 5308 - переглядів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
волиняка Показати IP 2 Січня 2017 18:37
рік як рік , пройшов як завжди чиновники крдуть гроші, люди гинуть, рівень життя падає стрімко в прірву..............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus