USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щодо екс-директора ЛПЕ Грицюка проведуть службове розслідування

12 Листопада 2017 16:34
За фактами неналежного виконання службових обов’язків колишнім директором комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігорем Грицюком Луцька міська рада проведе службове розслідування.

Про це йдеться у розпорядженні від 10 листопада 2017 року, яке підписав заступник міського голови Олександр Рачков.

«Відповідно до Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або органів місцевого самоврядування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950 та на підставі подання начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Миронюка А.М. від 10.11.2017 №30-21/551 провести з 10.11.2017 по 11.12.2017 службове розслідування за фактами неналежного виконання службових обов’язків директором комунального підприємства «Луцьке підприємство електротранспорту» Грицюком Ігорем Вікторовичем, що заподіяли значну шкоду комунальному підприємству, та з метою встановлення наявності (відсутності) вини у його діях», - йдеться у розпорядженні.

На час проведення службового розслідування директора ЛПЕ Ігоря Грицюка відсторонили від здійснення повноважень на посаді. Виконання обов'язків на цей час покладаються на заступника директора Володимира Пуца.

Читати ще: Корупція Грицюка: на ЛПЕ безпідставно списували пальне

Для проведення службового розслідування створили спеціальну комісію.

Як повідомлялося, екс-керівник Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк через суд добився свого поновлення на посаді, однак колектив ЛПЕ обурився таким рішенням суду і не пустив його в депо. Люди погрожували зупинити рух тролейбусів, якщо Грицюк знову почне керувати.

Нагадаємо, свою кар’єру на посаді директора ЛПЕ Ігор Грицюк розпочав із порушення. У подальшому діяльність Ігоря Грицюка була не менш скандальною. Зокрема він намагався придбати обладнання з порушенням тендерних процедур, закуповував на підприємство старі польські тролейбуси, які ніколи не виїжджали на рейс, а собі на відрядження виділяв майже 100 тисяч гривень. Окрім того, є інформація про безпідставне списування пального на службове авто.

Як результат, за півтора роки керування Ігоря Грицюка борги ЛПЕ зросли на 3 мільйони, і працівники вже не могли мовчки спостерігати за занепадом комунального підприємства – попросили нову владу міста звільнити його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Веня Показати IP 12 Листопада 2017 17:37
А що заважало провести це розслідування рік назад?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus