USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У міськраді представили нового керівника ЛПЕ

11 Липня 2017 08:44
Виконувачем обов’язків директора Луцького підприємства електротранспорту став Володимир Пуц.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 11 липня.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт привітав Володимира Пуца з призначенням, побажав успіхів у роботі та висловив сподівання, що робота підприємства буде стабільною, а тролейбуси вчасно виходитимуть на лінію.

Володимир Пуц уже вдруге очолює Луцьке підприємство електротранспорту. Вперше він був керівником тролейбусників в 2010-2011 роках. Коли ж його кандидатуру на керівника висунули вдруге - у 2016 році, тоді він отримав чималу підтримку серед працівників ЛПЕ: близько 200 співробітників із 420 підписались під зверненням щодо його підтримки.

Нагадаємо, депутати Луцької міськради рекомендували звільнити попереднього керівника ЛПЕ Ігоря Грицюка за зловживання та численні претензії до роботи. Своєю чергою, Міністерство інфраструктури погодило це рішення.

Як розповів раніше Інформаційному агентству Волинські Новини водій ЛПЕ Анатолій Вакулюк, екс-керівник залякував колектив тазвільняв неугодних. Крім того, з його слів, на підприємстві найнижча зарплата водіїв-тролейбусників по Україні, натомість зарплатня директора у 4 рази перевищувала ту, що виплачували працівникам ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus