USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Загиблий в авіакатастрофі заступник генпрокурора РФ курував справу Скрипалів, – ЗМІ

5 Жовтня 2018 07:20
Однією з жертв аварії вертольота у Костромській області Росії став заступник генерального прокурора РФ Саак Карапетян, повідомили російські ЗМІ з посиланням на джерела в Слідчому комітеті Росії.

Карапетян курирував нагляд за розслідуванням найрезонансніших кримінальних справ, в тому числі справу про замах на перебіжчика Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері, повідомляє zn,ua.

У день аварії Карапетян перебував у відпустці.

Цивільний вертоліт розбився біля села Вонишево Солигаличского району увечері в середу, 3 жовтня. Тіла чотирьох загиблих були знайдені неподалік від місця падіння вертольота. Їхні імена не називалися. За попередньою інформацією, причиною аварії стало зіткнення вертольота з верхівками дерев.

Також повідомлялося, що вертоліт належав авіакомпанії Heliport Moscow і мав доставити трьох пасажирів на полювання з Москви до Іванівської області.

Нагадаємо, колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені без свідомості в Солсбері та потрапили до лікарні з отруєнням невідомою речовиною 5 березня. Речовина ідентифікували як "Новічок". Згодом в отруєнні екс-розвідника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії з'явився третій підозрюваний. Його особу встановили спецслужби Великобританії.

Окрім того, у книзі журналіста BBC Марка Урбана, присвяченій колишньому розвіднику, йдеться про те, що Скрипаль міг контактувати зі Службою безпеки України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus