USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Будцев погрожує написати заяву на членів комісії ТВК

21 Серпня 2017 12:27
Голова ТВК Леонід Будцев погрожує написати заяву в поліцію на членів комісії, які пропускали засідання. Самі члени комісії стверджують, що засідання розпочалося 1-го серпня і воно було безперервним, тобто вони відвідували засідання.

Про це йшлося під час засідання Луцької міської виборчої комісії 21 серпня.

Голова комісії Леонід Будцев зауважив, що він напише заяву на членів комісії, оскільки ті не відвідували засідання.

«В суботу ми не проголосували за узагальнений протокол про перевірку. Після того, як я зачитав протокол, в який було внесено правки, члени комісії не зібралися і не відповідали на телефонні дзвінки і засідання не закінчили, про що я маю відповідний акт. Я намірений звернутися до правоохоронних органів щодо відсутності членів комісії», - зазначив Будцев.

Членів комісії це обурило, мовляв, засідання лише одне і воно розпочалося 1 серпня, будучи безперервним, тобто вони були присутніми на засіданні.

За словами члена комісії Тамари Гейло, Будцев написав заяву на 9 членів комісії, хоча двоє інших членів пропустили ще більше засідань.

«В поліцію ви подавали заяву, де було сказано, що засідання безперервне. Мене і ще 8 членів комісії цікавить, чому ви подали на нас заяву, хоча 2 інші члени комісії пропустили ще більше засідань, але на них заяву подано не було», - зауважила Тамара Гейло.

Проте Леонід Будцев зауважив, що була ремарка про те, що засідання буде одне, але з перервами.

Нагадаємо, що за фінансування олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцькради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, однак, стверджують, що для їхнього відкликання немає жодних законних підстав, а процес відкликання – спосіб БПП «Солідарність» і «Континіуму» захопити владу в місті.

Більше того, ініціатори відкликати депутатів міської ради називають заменшену цифру необхідних підписів. Також виборча комісія розглядає питання з порушенням закону та ховається від ЗМІ. Під час одного з засідань стало відомо, що члени ініціативної групи за відкликання депутатів отримують за це зарплату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 21 Серпня 2017 14:52
А можно список членів ДВК які саботували явку на засідання та роботу ДВК оголосити?Від яких вони партій?Лучани мають право знати героїв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus