USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тетяна Єремеєва спростувала закиди ЗМІ щодо реконструкції її клініки

16 Січня 2018 14:03
Головний лікар "Центру хірургії ока професора Загурського" Тетяна Єремеєва, спираючись на результати експертиз, спростувала інформацію про те, що через реконструкцію її клініки на будинку нібито з'явилися тріщини.

Тим часом Під прицілом інформує, що скандальний олігарх Степан Івахів через власні кишенькові ЗМІ вкотре намагається зіпсувати ділову репутацію Тетяни Єремеєвої і завдати удару по відомій на Волині і за межами області клініці "Центр хірургії ока професора Загурського".

Нагадаємо, після трагічної загибелі нардепа Ігоря Єремеєва, його друг і бізнес партнер по "Континіуму" Степан Івахів робить усе можливе і неможливе, аби незаконним шляхом привласнити собі частку бізнесу покійного. Попри те, що справжніми спадкоємцями цілої бізнес-імперії, створеної руками Ігоря Мироновича, мали б стати законна дружина та двоє дітей, "друг" у шахрайський спосіб прагне відібрати належні їм 25%, а це в сумі більше 60 млн доларів.

Наразі Степан Івахів докладає максимум зусиль, аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої через підконтрольні йому ЗМІ.

Зокрема, нещодавно вийшов матеріал, в якому дружину покійного Ігоря Мироновича звинувачують у ледь не створенні аварійної ситуації в одній з найбільших житлових багатоповерхівок Луцька.

Як випливає з матеріалу журналістки "Волинь 24" Володимира Пащенка Людмили Яворської, Тетяна Єремеєва, нібито взагалі нелегально зайняла приміщення в будинку на просп. Грушевського, 1 для свого "Центру хірургії ока професора Загурського" і наразі робить реконструкцію у квартирі на 2-му поверсі, яка може призвести до руйнування всього будинку.

Занепокоєні мешканці під'їзду скаржаться на те, що через ремонтні роботи у них по стінах нібито пішли тріщини. Однак уся проблема в тому, що проект реконструкції був досліджений і ухвалений міськими архітекторами. А самовільно замуровані лоджії людей не були ніким погоджені і їхній вплив на конструкцію будинку - не вивчений експертами. Одна з мешканок пожалілася журналістам на те, що у неї впав карниз, який спокійно провисів 35 (!) років.

Журналісти Під Прицілом побували на місці події. Місцеві мешканці, яких зустріли у дворику радо спілкуються і запевняють, що про проблему чули, про тріщини не знають. Побували і в тому під'їзді, де розгорівся скандал, оглянули і фасад вищезгаданого будинку та тріщин на фасаді не побачили.
Журналісти "континіумських видань" стверджують, що мешканці подали в суд на Тетяну Єремеєву відносно пошкодження несучих конструкцій будинку, а та здійснила зустрічний позов. За словами Людмили Яворської, жінка хоче у такий спосіб просто залякати мешканців, а ті не мають бажання зв'язуватись з нею. Жителі будинку найняли адвоката у цій справі, але той, вивчивши матеріали, порекомендував сторонам укласти мирову угоду.

Наразі ж жінка залишається авторитетним медиком, громадським діячем, який активно долучається до життя міста Луцька, не висловлюючи при цьому якихось політичних амбіцій. За словами адвоката, вона готова йти на контакт із мешканцями у пошуці консенсусу. Наврядчи в інтересах будь-якого інвестора зруйнувати будинок, в якому у нього працює популярний серед волинян лікувальний заклад.

Тетяна Єремеєва прокоментувала інцидент на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Всі спеціалізовані комісії об’єкт обстежували та всі незалежні експерти висновки зробили. Враховуючи хвилювання мешканців, щодо стану будівельних конструкцій, проектна документація була предметом експертизи (хоча це не є обов’язковим для замовника) Згідно експертного звіту, проект розроблений з дотриманням міцності, надійності та довговічності об’єкта будівництва. Висновок експертизи ми оприлюднили на нашій Фейсбук сторінці клініки та надіслали всім мешканцям під‘їзду.

Зауважу, що ніякі додаткові площі та квартири нас не цікавлять у цьому під’їзді. А судовий позов стосується виключно самочинного будівництва лоджій на даху нашої клініки, яке перевантажує перекриття у 4,5 рази за висновками експертизи, яку самі ж і ініціювали горе- скаржники. Такі самочинні будови не можуть бути узаконені ні в який спосіб, а повинні бути демонтовані", - йдеться у дописі.

"Тетяну Єремеєву знають у місті Луцьку майже всі мешканці. Багато-хто їй щиро співчував з приводу непоправної втрати. На зло колишнім друзям Ігоря Мироновича, а нині ворогам-нікчемам, жінка скоро оговталася і продовжила добру справу свого чоловіка. Організовуючи численні благодійні акції, допомагаючи безкоштовно учасникам АТО у своїй клініці, підтримуючи релігійні і освітні заклади Волині – Тетяна швидко заробила собі позитивний імідж та повагу серед людей", - зауважують у виданні.

Що ж до іншої сторони – одіозного Степана Івахіва – той, не раз потрапляв у численні скандали і разом з колишнім очільником КП "Луцьктепло", махінатором Олександром Киричуком, у гонитві за наживою поставив під загрозу опалювальний сезон у Луцьку, пише видання. Його безпорадні намагання сформувати образ благодійника на своєму виборчому окрузі і на Волині, виявилися неефективними, адже остання історія з нібито подарованою селянам "швидкою", яка виявилась купою металобрухту, показала, що насправді являє собою благодійний фонд "Патріоти Волині".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Цинік Показати IP 16 Січня 2018 15:01
"Наша песня хороша - начинай сначала"))
Микола Показати IP 16 Січня 2018 18:08
Коли закінчиться це обси?ання Татьяни? Майно відайте щурі.І летіть в панаму
Вася Показати IP 16 Січня 2018 18:15
Наглі ті континіумці ! Коли вже Івахів буде покараний за такі вчинки і дії свої?
Конті Показати IP 16 Січня 2018 19:23
Івахів ВКОТРЕ ОБІСРАВСЯ!!!!
Містечко Показати IP 17 Січня 2018 10:52
Шановні хто хоче нове авто - всі до Івахіва!!!! В Луцьку Киричук всім хизувався що Івахів йому купив мерседес "Кубік",а дружині BMW. П'ять хвилин на камеру позору та облиття брудом Єремеєву Тетяну та у Вас новий автомобіль. Стидно має бути та огидно продаватись!!!!
Киричука в КАНАЛІЗАЦ до Містечко Показати IP 17 Січня 2018 11:35
Це гроші населення, що перераховувалися лучанами за опалення на рахунки "Луцьктепло", яке обдирав Киричук!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus