USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Профіль користувача
irina
Дата реєстрації: 20 Лютого 2018 10:27
Коментарів: 0
irina: Доброго дня!

Рішенням виконкому мене призначено опікуно малолітніх дітей, (в січні 2013р) поступово мені стало відомо,що діти народились та приймали участь у приватизації трикімнатної квартири, яку в подальшому , місцева служба у справах дітей дала згоду(рішення) на продаж даної квартири та на купівлю, однокімнатної гостинки з частковими умовами проживання (12 кв.м. житлової площі) на даній площі зареєстровано 4 особи ( і це з нормою 13,65 кв. м. житлової площі на одну особу) та ще й діти разнополі. Ще мені стало відомо, що в цьому будинку була квартира їхньої бабусі.

Питання :

- До кого мені звернутись із запитом, про ці квартири (трикімнатну та бабусіну) щодо власників даних квартир, та житлової площі кожної.

- чи мають право працівники виконкому вимагати з мене охороняти та зберігати однокімнатну квартиру (дана квартира розташована в іншому місті (100 км) Акта передачі даного житла не оформлювали, так як там зареєстрована та проживає біологічна мама дітей.

- до кого мені звернусь із зверненням чи заявою, щодо розширення житлової площі для дітей і чи можу я це зробити за своїм місцепроживанням (діти проживають зі мною вже більше 5 років).

Дякую.
Перейти до питання
Відповідь юриста:
Доброго дня! Для цього Вам необхідно звернутись до виконкому відповідної ради, за місцезнаходженням квартири ваших підопічних (зокрема до служби у справах дітей, яка надавала дозвіл на продаж та на купівлю). Працівники виконкому мають право вимагати з Вас опікатись, в тому числі, і майном дітей, зокрема, однокімнатної квартири, навіть якщо вона розташована в іншому місті. Якщо така квартира належить виключно дітям - тоді можете виселити з неї всіх хто там проживає, навіть біологічну мати, якщо вона не має прав на таку квартиру, і здавати її в найм. Із заявою про поліпшення житлових умов Вам необхідно взернутися до відділу реєстру житлового фонду відповідної ради, де Ви територіально проживаєте, і стати на квартирний облік.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Відразу зауважу, що по копіях документів почеркознавчу експертизу експерт не виконає, оскільки їм заборонено це робити їх методиками. Тому актуальність іншого питання (щодо вартості експертизи), на мою думку, відпадає. А з приводу підроблення документів, що подавались для прийняття рішення про призначення Вас опікуном, Вам слід звернутися у поліцію.
Система Orphus