USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Кілька зупинок у Луцьку перейменують і перенесуть

10 Квітня 2024 11:40
Зміни стосуються чотирьох зупинок громадського транспорту в Луцьку. Вони розташовані на вулицях Карбишева, Ярослава Мудрого та Чернишевського.

Про це стало відомо 10 квітня на засіданні виконкому Луцької міської ради. Члени виконкому розглянули проєкт рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 № 295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень».

Було вирішено перейменувати зупинку «Розважальний центр «Адреналін» на «Парк 40 квартал» та змінити її місце розташування з вулиці Карбишева, 1 (кінцева зупинка автобусного маршруту №4) на вулицю Карбишева, 2.

Також буде змінено місце розташування двох зупинок «Вулиця Вишенського» з вулиці Ярослава Мудрого, 2в на вулицю Ярослава Мудрого, 8 та з вулиці Ярослава Мудрого навпроти будинку №2в на вулицю Ярослава Мудрого навпроти будинку №4.

Читати ще: Поблизу Луцька запрацює камера фотовідеофіксації порушень ПДР

Окрім того, змінено місце розташування зупинки «Гімназія №13» з вулиці Чернишевського, 32 на вулицю Чернишевського, 28.
Перевізники мають внести відповідні зміни в дорожню документацію та довести їх до відома водіїв. А оператор електронних систем у місті Луцьку ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» має внести відповідні зміни в АСООП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Що я побачив Показати IP 11 Квітня 2024 08:01
Давно не був на вулиці Лідавській. Це просто жах . Таких вулиць десятки. З новими зупинками можна потерпіти, відремонтувавши ті вулиці по яких проїхати просто неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus