USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Вусенко хотіла говорити з Коломойським щодо вивозу сміття зі Львова у Луцьк

3 Березня 2017 21:11
Секретар Луцької міської ради та член партії «Сапомоміч» Юлія Вусенко хотіла звернутись до Ігоря Коломойського з проханням вирішення «сміттєвого питання» Львова, шляхом вивезення відходів до Луцька.

Про це голова фракції УКРОП у Луцькій міській раді Ігор Поліщук повідомив під час ток-шоу «Протилежний погляд» сьогодні, 3 березня.

З його слів, шукаючи будь-які можливості «проштовхнути» вивезення сміття зі Львова на сміттєзвалище в Брище пані Вусенко хотіла спілкуватись з головою Комісії партійного контролю партії УКРОП Ігорем Коломойським. Адже до того депутати Луцької міської ради категорично відмовились надавати дозвіл Львову на вивезення сміття до Луцька.

У доказ цьому депутат Поліщук продемонстрував фрагмент переписки з Юлією Вусенко в месенджері Viber.
У відповідь Вусенко почала переконувати, що це був лише жарт.

Зауважимо, розвивати тему сміття, яка не сходить з уст лучан, під час ефіру заборонила ведуча ефіру Галина Падалко, мовляв, її вже неодноразово обговорювали раніше.

«ЗАМОВЛЯЙ ТРУНУ», – ДЕПУТАТАМ, ЯКІ НЕ ПІДТРИМУЮТЬ ВУСЕНКО, ПОГРОЖУЮТЬ

***

Однією з причин, чому депутати Луцької міської ради виступають проти кандидатури Юлії Вусенко на посаді виконувача обов’язків мера є її намагання виконати розпорядження її партійного очільника і мера Львова Андрія Садового щодо вивезення сміття до Луцька.

Сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії досі вивозять всією Україною. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів.

Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно «розтягують» по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського. Також відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Кірик Показати IP 3 Березня 2017 21:15
Таке враження, що ця вусенко вже президент, ото вміє нагло молотити воду в ступі.
гуцул до Кірик Показати IP 3 Березня 2017 21:32
таке враження що Вусенко виниватець всіх проблем.Виборці будьте розумними і вмійте складати пазли в голові без підсказок,Виборча компанія уже іде на повну
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 21:35
треба ті "сміттєві жарти", які вже понавозили у волинські ліси зі львова, привезти вусенчисі під хату
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 22:06
Погрози про вбивство!?? Це кримінал! Всіх причетних пересадити! І тоді в раді наступить справедливість - і наше славне місто заживе повнокровним життям!))
Анонім Показати IP 3 Березня 2017 22:32
Гарна картинка з перепискою! Я таких доказів в CorelDraw можу набадяжити - аби за дві доби перечитали!! )))))
123 до Анонім Показати IP 3 Березня 2017 23:10
Ну бадяж поки, але згадуй, що Юля підтвердила, що писала цей "жарт". Бадяжник ти наш.
Анонім до 123 Показати IP 3 Березня 2017 23:41
Тобі особисто підвердила, "вершитель доль людських"?
Ван Показати IP 3 Березня 2017 22:47
Гресичка рулить! Гнати те путо в шию!!!!
Реаліст Показати IP 3 Березня 2017 23:05
Ви-борці за місце біля корита,одні і другі,та й треті.Де ви були,коли *Луцьктепло*подавало свої розрахунки по базових тарифах в НКРЕКП,яке до речі ,затвердило їх ,скоригувавши в сторону зменшення,тоді ,коли лучан обідрали січневими тарифами?Чому спираєте все на Київ,не розумієте насправді,чи вдаєте?Ні,у вас завжди є важливіші справи-як теперішня щуряча гризня,кому потрібні ваші взаємозвинувачення?Ідіть усі геть,а лучани з Божою поміччю оберуть гідну владу.....
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 08:12
Вусенко аля Тимошенко))) Су*і с*и в очі - каже що дощ! Місце Вусенчихи на базарі!!!!
Анонім Показати IP 4 Березня 2017 11:39
Оцей повчальний тон Вусенко всіх дістав!! Говорить як одолженіє робить! Гнати її з посади! Продалася Садовому, Івахіву, Гунчику!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus