USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині впіймали вантажівку з «лівою» деревиною

31 Липня 2016 21:10
Працівники ДП “Камінь-Каширськагроліс” затримали вантажівку з лісопродукцією сумнівного походження.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

29 липня працівники групи оперативного реагування державного підприємства “Камінь-Каширськагроліс” затримали вантажівку з лісопродукцією сумнівного походження, а саме: дрова технологічні довжиною по 1,2 метра об’ємом 4 метри кубічні.

Це трапилося поблизу 22 кварталу Великообзирського лісництва, зокрема на польовій дорозі між селами Піщане та Житнівка.

Як виявилося під час перевірки, у водія — Миколи О. з села Житнівка, не було при собі супровідних документів на лісопродукцію. Тому про цей випадок лісоохоронці в обов’язковому порядку повідомили працівників районного відділу національної поліції. Слідчо-оперативна група прибула швидко.

Наразі, як відомо, правоохоронці проводять перевірку. А транспорт з лісопродукцією вилучено до з’ясування усіх обставин факту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
до поліції Показати IP 31 Липня 2016 22:07
А коли вже затримають основних злочинців, які дають вказівки знизити вартість палетів, грузити та відправляти перший сорт - третім, вручному режимі заставляти перераховувати кошти хрєн знає куди, купляти авто на держлісгоспи у одного і й того продавця, дуба винищувати, а фанеру відправляти вліво, бригади наймати за відкати і т.д. Хто відповість?
митник Показати IP 1 Серпня 2016 07:48
Товаріщ прокурор приїздіть в Ягодин і якщо ви не сліпі то побачите цілі ешолони з "правою" деревиною. Такого не робили ні німецькі, ні польські, ні совєцькі окупанти а тільки нинішні українські окупанти.
петя Показати IP 1 Серпня 2016 11:19
достало ворье, все леса повырубали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus