USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ФОТОРІК-2010. Частина 1

19 Січня 2011 16:48
В останній день новорічно-різдвяних свят 2011 року пригадуємо цікаві моменти життя Волинського краю.

Інтернет-видання «Волинські новини» представляє фотопідбірку найцікавіших фотографій 2010 року, які публікувалися на сторінках «ВН».

Фотопідбірка вийшла об'ємною, тож для зручності складатиметься з кількох частин. Наразі до вашої уваги - перша частина фотоверсії 2010 року.

Дивіться також Частину 2 та Частину 3 ФОТОРОКУ-2010

* * *
Дівчина бере вогник від великої свічі, встановленої у центрі Луцька і запаленої від Віфлиємського вогню на Другому етно-фестивалі «Різдво у Волинській родині» 9 січня та Театральному майдані Луцька.


«Скульптура» загадкової форми, виліплена невідомими бешкетниками біля приміщення Луцької міської ради 12 січня


Луцький міський голова Богдан Шиба купається в ополонці на річці Стир у день Хрещення Господнього 19 січня.


Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт вручає наколядовані 160 тисяч гривень представникам восьми волинських дитячих будинків 28 січня.


Кінь намагається вибратися із силосної ями, у яку впав в одному з сіл Ковельського району 2 лютого.


Заступник начальника управління з питань внутрішньої політики Волинської облдержадміністрації Віктор Сливка на Меморіалі вічної Слави в Луцьку під час відзначення визволення Луцька від фашистів 2 лютого.


Патріарх Московський і всієї Русі Кіріл отримує від Митрополита Луцького і Волинського Ніфонта диплом та подарунок від інтернет-видання «Волинські новини».


Прес-секретар обласної організації Партії Регіонів Ірина Комлик дивиться телевізор у штабі партії в ніч підрахунку голосів після другого туру виборів Президента України 8 лютого.


Рідня під час похорону 9 лютого тримає у руках портрет загиблого Петра Матюка, якого на автозаправці у Любешові 7 лютого розстріляв п'яний майор прикордонних військ Віталій Лисюк.


Учасниця луцького модельного агентства затуляє обличчя руками під час операції викриття обласним СБУ банди, що, маскуючись під це модельне агентство, виготовляла та розповсюджувала через інтернет порнографічні фото і відеопродукцію. 12 лютого.


Учасники першого автоквесту інтернет-видання «Волинські новини» Олександр Свирида та Олександр Кирильчук під час старту змагання 20 лютого.


Губернатор області Микола Романюк п’є настоянку разом з музиками на святкуванні 70-річчя Маневицького району 26 лютого.


Волинські екоінспектори спалюють після рейдів-облав сотні браконьєрських рибальських сіток 31 березня.


Учасник флешмобу до Дня обіймів, коли близько 50 молодих людей із плакатами «обійми мене», «безкоштовні обійми», «Free Hugs» пройшли центральними площами Луцька і обнімалися з перехожими 29 березня.


Нові керівники Волинської ОДА - голова Борис Клімчук, перший заступник Олександр Башкаленко, попередній губернатор Микола Романюк та віце-прем'єр Сергій Тігіпко заходять до приміщення ОДА в день представлення нового губернатора Волині 28 березня.


Вантажівка, що з’їхала на узбіччя та застрягла в кюветі у селі Козин Рожищенського району 16 березня.


4 березня близько 10-ї години ранку на автотрасі біля Маневич не втрималася на слизькій дорозі та злетів у повітря автомобіль «Шевроле». Авто закинуло до лісосмуги. За кермом був суддя Ковельського міськрайонного суду.


Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, аби не забруднити черевики, оминає болотисту дорогу у селі Майдан-Липнено під час робочої поїздки у Маневицький район 30 березня.


Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл 2 квітня у Луцьку несе символічний хрест під час загальноміського Страсного хресного ходу.


Міліціонер охороняє місце ДТП, під час якого у центрі Луцька комунальний трактор зіткнувся із міліцейським автомобілем, який перевозив затриманих до суду 9 квітня.


Акція скорботи під стінами Генерального консульства Республіки Польща 12 квітня у Луцьку через загибель керівництва польської держави в авіакатастрофі під Смоленськом.


У селі Дерно Ківецівського району 12 квітня вантажний автомобіль «Мерседес-бенц» зіткнувся з електропотягом сполученням Київ-Луцьк. Обійшлося без жертв.


Рекламний щит біля Луцького РАЦСу на проспекті Соборності, від якого через недогляд 14 квітня відвалився шматок конструкції.


Начальник обласного управління МВС Іван Прошковський разом зі своїми заступниками та рядовими міліціонерами здає кров для хворих на рак дітей 15 квітня.


Мер Луцька Богдан Шиба традиційно бере участь у посадці дерев на вулиці Набережній 20 квітня.


Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир і Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт 21 квітня під час передачі Музею волинської ікони факсимільного видання Пересопницького Євангелія 16 століття.


Губернатор Борис Клімчук шушукається з артистками під час виголошення промови головою облради Анатолієм Грицюком на святкуванні 70-річчя Волинської обласної філармонії 24 квітня.


Нардеп-волинянин Володимир Карпук 27 квітня під час бійки в парламенті, що виникла під час ратифікації Верховною Радою «харківських угод».


Понівечений вночі невідомими вітальний плакат партії «Сильна Україна» висить на будинку у центрі Луцька 29 квітня.


Депутат Луцької міськради Світлана Мамосюк під час відзначення дня Перемоги у Музеї партизанської слави у селі Лопатень Ківерцівського району 29 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хочу ще Показати IP 19 Січня 2011 17:01
Круто! Браво! Даєш решту!!!
ЛУПАН Показати IP 19 Січня 2011 18:05
Особливо порадували фотки червонопрапорного кольору Романюка та придуркуватого вигляду шиби - який або з косою, або з лопатою, або який ліпить собі під вікнами фалос. :)
Толя Показати IP 20 Січня 2011 11:32
Прикольна фотка Мамосючки. Вигляд міцної доярки, яка може видоїти за ранок 28 корів. Ну і, відповідно, морда "кірпіча просить".
М Показати IP 20 Січня 2011 14:17
Що ,Славік , ніяк не можеш заспокоїтись з приводу "доярки"? Здорово помішала бізнесу? Ну ніяк чинуші Ш.Б.П. не можуть заспокоїтись...
Факти Показати IP 27 Січня 2011 16:27
Ця Мамосючка доїть не корів,а биків,таких,як її "закляті" друзі. А роботу свою видно виконує,оскільки стільки негативних коментів не лише у цьому інтернет-виданні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus