USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Помер пес із мему про двох собак – качка і слабака

20 Серпня 2023 00:26
Помер пес породи шіба-іну Болці, відомий за багатьма мемами, насамперед про качка Доге і слабака Чимса.

Про це повідомили на сторінці пса в Instagram, пише Громадське.

Болці помер 18 серпня у віці 12 років під час операції. Йому проводили торакоцентез – це процедура видалення рідини навколо легенів, а точніше – з ділянки поза легенями, для полегшення стану пацієнта.

Наприкінці грудня 2022 року стало відомо, що пес хворіє на лейкемію. Спершу Болці хотіли провести хіміотерапію, але виявилося запізно.
«Не сумуйте, будь ласка, згадайте радість, яку Болці приніс світові. Круглолиций усміхнений шіба-іну, який зміг нас об’єднати та допомогти багатьом людям під час пандемії, приніс багато радості, але тепер його місію виконано», – написали власники собаки.

У соціальних мережах Болці мав відносно небагато підписників – 652 тисячі в Instagram та 131 тисячу у Facebook. Проте він був відомий багатьом користувачам як «пес із мему».
Як Болці став популярним?

Болці – головний герой мему про «качка Доге і Чимса», який поширився в мережі у травні 2022 року.

Цей мем зображає «м’язистого» пса Доге та «слабкого» Чимса, обидва породи шіба-іну. Найчастіше мем використовують у тих випадках, коли треба порівняти одне й те саме явище чи людину в минулому і теперішньому не на користь останнього.

Для мему використали фотографію Болці, зроблену ще в 2017 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus