USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька меломанія: ТОП-25 концертів 2017 року

25 Грудня 2017 10:27
Цей рік видався особливо багатим на музичні події: до обласного центру Волині в рамках всеукраїнських турне та зі спеціальними концертними програмами завітало чимало виконавців – від знаних шанувальниками класичної музики колективів до відривних рок-гуртів і популярних ліричних артистів.

Усі вони неабияк потішили публіку вже завченими напам’ять хітами та новими композиціями, а також, що найголовніше, поділилися зі своїми прихильниками неймовірними емоціями та невичерпним запасом драйву.

Відзначимо, що надзвичайно меломанською видалася в Луцьку осінь, адже саме восени відбулося найбільше музичних виступів.

Репортери Інформаційного агентства Волинські Новини й собі намагалися не відставати від лучан і встигати на всі концерти (в більшості випадків це таки вдалося).

Тож пропонуємо ще раз пригадати, на яких концертах ми відривалися разом.

1. «Антитіла»

23 лютого

Концерт гурту видався напрочуд насиченим, адже «Антитіла» відіграли не тільки пісні з останнього альбому «Сонце», а й старі хіти.

Окрім того, атмосферності вечору додало зізнання в коханні лучанина, який при всіх подарував квіти коханій та освідчився їй.

Насамкінець фронтмен гурту Тарас Тополя попросив присутніх долучитися до невеликого флешмобу, зачитавши рядки однієї з пісень і передавши естафету іншим українським містам.

Читайте: ОСВІДЧЕННЯ В КОХАННІ, АНШЛАГ І ФЛЕШМОБ: У ЛУЦЬКУ ВІДГРИМІЛИ «АНТИТІЛА»


2. «Без обмежень»

10 березня

Учасники шоу «Х-фактор 7» презентували свій альбом «5 хвилин» лучанам на безкоштовному концерті.

Перед цим гурт уже виступав у Луцьку, але вирішив завітати знову з дещо оновленою програмою. Для лучан прозвучали як давно знайомі авторські пісні, так і кавери на всесвітньо відомі хіти.

Читайте: «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» ПРИВЕЗЛИ ДО ЛУЦЬКА НОВИЙ АЛЬБОМ


3. Єгор Грушин

28 березня

Виступ класика сучасної музики припав на Всесвітній день фортепіано.

Єгор Грушин порадував лучан програмою «Solo Piano», наповненою ніжними, легкими, злегка меланхолічними мелодіями.

Читайте: НА ЛУЦЬКІЙ СЦЕНІ ЗАЗВУЧАЛА «SOLOPIANO»


4. Христина Соловій

19 квітня

Співачка з лемківським корінням та неймовірно чуттєвим голосом завітала до Луцька вперше в рамках всеукраїнського турне.

Христина Соловій презентувала пісні зі свого дебютного альбому «Жива вода» та нові, зокрема авторські, композиції.

Протягом усього виступу підопічна Святослава Вакарчука наближала глядачам лемківський дух, занурювала їх у карпатський колорит, закликала, енергійно пританцьовуючи, до міста теплу весну, ділилася своїми потаємними почуттями та сімейними історіями.

Читайте: ХРИСТИНА СОЛОВІЙ ПРИВЕЗЛА ДО ЛУЦЬКА ЛЕМКІВСЬКИХ ПІСЕНЬ


5. «Тартак»

29 квітня

Гурт завітав у рідне місто соліста Олександра Положинського в рамках всеукраїнського туру і презентував своїм шанувальникам концертну програму «Історія триває» та анонсував вихід одразу двох альбомів.

Упродовж вечора «Тартак» зіграв пісні з усіх 8 своїх музичних альбомів.

Читайте: ТАРТАК У ЛУЦЬКУ: НОВІ ПІСНІ ТА СТАРІ ХІТИ, ЯКІ ЗВУЧАТЬ ВОСТАННЄ


6. «Океан Ельзи»

23 травня

Грандіозний концерт легендарного українського гурту відгримів у рамках світового туру на підтримку останнього, випущеного у 2016 році, альбому «Без меж».

Із найбільшим ентузіазмом публіка реагувала, все ж таки, на давно уже знані й популярні пісні, слова яких відомі кожному: «Вище неба», «Незалежність», «Кішка», «Стріляй», «Мить», «Я не здамся без бою», «Не йди», «Стіна», «На небі», «Я так хочу до тебе», «911» та інші.

Читайте: ТРИ ГОДИНИ ДРАЙВУ Й НАСОЛОДИ: «ОКЕАН ЕЛЬЗИ» У ЛУЦЬКУ


7. «Onuka»

29 травня

Лучани на концерт популярного українського гурту «Onuka», особливістю якого є використання народних мотивів та інструментів в електронній музиці, чекали більше року.

Під час виступу музиканти вдало поєднували добре відомі хіти з першого альбому, такі, як «Look», «Zavtra», «Around Me» та композиції з міні-альбому «Vidlik», що побачив світ на початку 2016 року.

Чудово доповнював музичну частину виступуатмосферний відеоряд на бекграунді.

Читайте: ONUKA У ЛУЦЬКУ - ПРО ЦІННІСТЬ ЧАСУ ТА ЛЮДЕЙ, ЯКІ ПОРУЧ. ФОТОРЕПОРТАЖ


8. Dzidzio

9 червня

Артист дав у Луцьку відразу два концерти в один день і на обох зібрав аншлаг. Шанувальники просто засипали улюбленого музиканта подарунками, а він, своєю чергою, ділився з лучанами іменними футболками та листівками з автографами.

Відзначимо, що на концерт до Dzidzio прийшло чимало його маленьких прихильників.

Читайте: DZIDZIO ЗІБРАВ АНШЛАГ У ЛУЦЬКУ


9. Олег Винник

1 липня

Літній концерт популярного українського виконавця був справді довгоочікуванним, адже попередній виступ артист був змушений скасувати через стан здоров’я.

Серед пісень, які прозвучали в той вечір, були як традиційні хіти артиста, так і нові композиції, під які просто не змогла стримати своїх емоцій публіка, переважно жіноча.

Читайте: ЯК «МОЛОДІ ВОВЧИЦІ» У ЛУЦЬКУ ВІДРИВАЛИСЬ ПІД ОЛЕГА ВИННИКА. ВІДЕО


10. Сергій Бабкін

3 жовтня

Протягом двох годин теплого, світлого та атмосферного шоу музикант із Харкова встиг розповісти лучанам власну, 15-річну, історію становлення музичної кар’єри – від перших, ще шкільних, «самотніх» спроб написання пісень під гітару до утворення повноцінного, впізнаваного завдяки своєму неповторному стилю колективу.

Сергій Бабкін був неймовірно відвертим під час виступу та розповів не тільки про своє знайомство з кожним із музикантів, з котрими разом гастролює, а й пригадав історію зародження почуттів до своєї майбутньої дружини Сніжани.

Читайте: ЕНЕРГЕТИКА СВІТЛА ТА ЗВУКУ: АТМОСФЕРНИЙ КОНЦЕРТ СЕРГІЯ БАБКІНА У ЛУЦЬКУ


11. «Курган & Agregat»

6 жовтня

«Курган & Agregat», які приїздили в Луцьк у рамках туру, потішили своїх вірних шанувальників сільським репом, лірикою про кохання, дружбу та життя.

А виступу хлопців передувала дискотека хітів нульових, яка налаштувала гостей вечірки на тематичний настрій.

Читайте: У ЛУЦЬКУ «ВІДГРИМІЛИ» СІЛЬСЬКІ РЕПЕРИ «КУРГАН & AGREGAT». ФОТО


12. «Brutto»

13 жовтня

Білоруський рок-гурт завітав до Луцька з концертною програмою на підтримку свого третього альбому «РОКІ».

Окрім 12 пісень із нового альбому, серед яких 4 пісні написані на слова Сергія Жадана,«Brutto»зіграли відомі хіти з минулих альбомів: «Воины света», «Гарри», «Родны край», «Гири», «Мяч».

Читайте: РОКЕРИ «BRUTTO» РОЗІРВАЛИ ЛУЦЬКУ «ОПЕРУ»


13. Олександр Пономарьов

17 жовтня

Головний романтик країни представив у Луцьку нову зворушливу програму «Полонила ти», присвячену темам кохання, війни та патріотизму.

Концерт співака можна було умовно розділити на дві частини (рокову та ліричну), які відрізнялися музичним спрямуванням. Окрім того, аби перейти до виконання пісень про одвічне неземне почуття, артист змінив і свій зовнішній вигляд.

Читайте: ОЛЕКСАНДР ПОНОМАРЬОВ ПОЛОНИВ СЕРЦЯ ЛУЧАН ЗВОРУШЛИВИМ КОНЦЕРТОМ


14. «Pianoбой»

22 жовтня

Двогодинний концерт від Дмитра Шурова та його команди був сповнений неймовірним поєднанням музичної задушевної атмосфери, запальної енергетики та харизми виконавця. Окрім того, виступ у кінозалі РЦ «Промінь», який на вечір перетворився на сцену для драйву, дав змогу всім присутнім немов стати невід’ємною частиною нового фільму.

Чи не найбільше вразило публіку те, що під час виконання однієї з пісень, аби «почути» лучан, музикант сів в один ряд із глядачами та поцікавився, чи готові вони його задовольнити.

Читайте: КОНЦЕРТ «PIANOБОЙ» У ЛУЦЬКУ: СУМІШ МУЗИКИ, ЕМОЦІЙ І ДРАЙВУ


15. Ірина Федишин

3 листопада

Популярна українська співачка концертом у Луцьку розпочала свій всеукраїнський тур на підтримку нового альбому «Ти тільки мій».

Під час виступу Ірина Федишин дивувала публіку не тільки різнокольоровими та блискучими образами, а й композиціями, які виконує тільки на концертах.

Також лучани стали одними з перших, хто зміг оцінити новий кліп артистки на пісню «Несе Галя воду».

Читайте: ЛУЧАНАМ ПОКАЗАЛИ НОВИЙ КЛІП ІРИНИ ФЕДИШИН. ФОТОМИТІ КОНЦЕРТУ


16. Національний симфонічний оркестр України

9 листопада

Поціновувачі класичної музики мали унікальну можливість почути програму найвідомішого творчого колективу України перед початком німецького гастрольного турне симфонічного оркестру.

Концерт у Луцьку відбувся в рамках відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Читайте: УНІКАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ ШЕДЕВРІВ СВІТОВОЇ КЛАСИКИ – У ЛУЦЬКУ


17. «O.Torvald»

10 листопада

Луцьк став третім містом, де київська рок-команда представила свій новий альбом «Бісайди».

На концерті минулорічного учасника пісенного конкурсу «Євробачення» рок-гурту «O.Torvald» пролунав виступ фаната, прозвучали відверті зізнання, історії з життя, а також «прокачала» неймовірна музика.

Читайте: #НАШІЛЮДИВСЮДИ: РОКЕРИ O.TORVALD «РОЗКАЧАЛИ» ЛУЦЬКУ «ОПЕРУ»


18. Віктор Павлік

12 листопада

Народний артист України присвятив свій концерт 30-річчю творчого шляху та підготував програму із найкращих пісень, які принесли йому щиру любов публіки.

Загалом у рамках гастрольного туру з нагоди «ювілею» Віктор Павлік навідувався навіть у відділені районні центри, аби зустрітися з усіма шанувальниками своєї творчості, що проживають в Україні.

Читайте: ЯК ВІКТОР ПАВЛІК «ШИКИДИМИВ» У ЛУЦЬКУ. ФОТО


19. «Тріо з Галичини»

17 листопада

Відчути неповторну атмосферу Львова та Галичини 1920–30-х років мали нагоду лучани під час виступу цього колективу, створеного в Львові спеціально для виконання творів тріо українських композиторів у програмі «Людкевич-фесту».

Для усіх шанувальників камерної музики того вечорапролунали твори композиторів-корифеїв Галичини.

Читайте: У ЛУЦЬКУ – «МУЗИЧНА ПОДОРОЖ» В ГАЛИЧИНУ 1920-ИХ РОКІВ


20. «СКАЙ»

27 листопада

Концертом у Луцьку «СКАЙ» завершив всеукраїнський тур із нагоди 15-річчя гурту.

Музиканти, які перед цим давно не «бачилися» з Луцьком, «прирекли» містян на хороший настрій, який їм забезпечили давно відомі й завчені напам’ять хіти «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Не забувай», «Не йди», «Тебе це може вбити», «Best друг», а також нові, дещо більш рокові та відривні, пісні з альбому «Нове життя».

Не обійшовся виступ, щоправда, без невеликих технічних неполадок.

Найбільше запам’яталися, однак, пісні, виконані наостанок, долучитися до яких фронтмен гурту Олег Собчук запросив усіх військовослужбовців, присутніх на концерті.

Читайте: ДРАЙВОВИЙ СКАЙ У ЛУЦЬКУ: ГЛЯДАЧІ ЗАСПІВАЛИ НА ОДНІЙ СЦЕНІ З ВІДОМИМИ МУЗИКАНТАМИ


21. «ТІК»

29 листопада

Гурт, музиканти якого «були вінниччанами до того, як це стало трендом», спробували поєднати в одному музичному візерунку багатство різних музичних напрямків і стилів та показали лучанам справжній подільський драйв.

До речі, колективу вже майже 12 років.

Читайте: ПОДІЛЬСЬКИЙ ДРАЙВ У ЛУЦЬКУ: ВОЛИНСЬКА ПУБЛІКА ВІДРИВАЛАСЯ ПІД ТІК


22. «Пісняри»

29 листопада

Легендарний білоруський вокально-інструментальний ансамбль, створений у Мінську в далекому 1969 році, потішив лучан відомими та улюбленими з дитинства композиціями.

Читайте: ЛУЧАНИ ЗДІЙСНИЛИ ПОДОРОЖ У ЧАСІ НА КОНЦЕРТІ ГУРТУ «ПІСНЯРИ»


23. «Піккардійська терція»

8 грудня

Вокальна формація виступила в Луцьку в рамках ювілейного туру з нагоди 25-річчя.

Музиканти, які майже рік не були в нашому місті, під час концерту виконали улюблені всіма пісні українською та французькою мовами.

Читайте: «ЛЕТИ…»: У ЛУЦЬКУ – ЮВІЛЕЙНИЙ ТУР «ПІККАРДІЙСЬКОЇ ТЕРЦІЇ»


24. «Leoband Orchestra»

12 грудня

Концерт «White Christmas» від симфонічного оркестру відбувся напередодні різдвяно-новорічних свят.

Під відомі святково-зимові композиції «Blue Christmas», «Happy New Year», «It's The Most Wonderful Time Of The Year», «Winter Wonderland», «Have Yourself A Merry Little Christmas», «Sleigh Ride», «Magic Moments», «Baby It’s Cold Outside» та інші глядачі змогли поринути в атмосферу святкувань, відчути на дотик теплоту сімейного затишку під час відзначення Нового року та Різдва, а також перенестися у свінгову Америку 1930–1950-х років.

Читайте: «WHITE CHRISTMAS»: ЛУЧАНАМ ПОДАРУВАЛИ НОВОРІЧНІ ХІТИ ТА РІЗДВЯНИЙ НАСТРІЙ


25. Камерний оркестр «Кантабіле»

20 грудня

У цей день академічний камерний оркестр «Кантабіле» відзначив свій ювілей.

До 30-річчя колектив підготував концерт, на якому звучали шедеври світової музичної класики.

Читайте: ЮВІЛЕЙНИЙ КОНЦЕРТ «КАНТАБІЛЕ» - 30 РОКІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus