USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ФОТОРІК-2010. Частина 3

19 Січня 2011 22:51
В останній день новорічно-різдвяних свят 2011 року пригадуємо цікаві моменти життя Волинського краю.

Інтернет-видання "Волинські новини" представляє фотопідбірку найцікавіших фотографій 2010 року, які публікувалися на сторінках "ВН".

До вашої уваги - третя частина підбірки.

Дивіться також Частину 1 та Частину 2 ФОТОРОКУ-2010.

* * *

Кандидати у депутати Луцької міської ради Ольга Коритнєва, Юрій Довгун, Григорій Пустовіт, та кандидат на посаду луцького міського голови Володимир Бондар на святі першого дзвоника у Луцькій школі № 16.

Ікона лежить на підлозі храму села Ростань Швацького району – 3 вересня у православні церкви сіл Ростань Шацького району та Панасівка Іваничівського району пробралися невідомі, поскидали ікони і хрести, поперевертали церковне начиння.

На ярмаркові бізнес-ідей 4 вересня у селищі Рокині вихованиці училища демонструють майстерність художнього розпису нігтів

На вулиці Станіславського в Луцьку 7 вересня лежать розриті бордюри та ями на дорогах, адже будівельникам міська влада не проплатила роботи.

У Волинській облдержадміністрації 9 вересня дегустують волинську горілку під час бізнес-форуму за участю представників з дев’яти країн світу.

Піротехнік у Турійському районі, що на Волині 9 вересня знешкоджує бомби часів Другої світової війни – тоді знешкодили цілий арсенал вибухонебезпечних предметів, що пролежав у землі 67 років.

Учасники перегонів на візках 11 вересня у центральному парку Луцька; перегони пройшли з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Компрометуючий напис в центрі Луцька, герой якого - підприємець Віктор Равенець, обіцяв подати до суду за образу честі і гідності на підприємця, який, за його словами, є ініціатором розміщення такого плакату. 13 вересня.

Учасники акції протесту проти дій СБУ щодо українського історика Руслана Забілого, якого звинувачують у розголосі інформації під грифом «секретно» 17 вересня під стінами СБУ у Волинській області

Збиті дорожній знак та світлофор у Луцьку на розі проспекту Волі та вулиці Шопена – 23 вересня водій таксі близько шостої ранку, заснувши за рулем скоїв ДТП, налетівши на знак і світлофор.

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл освячує капсулу з документом, закладену на місці майбутнього собору Холмської ікони Божої Матері у Луцьку 21 вересня

Учасники фестивалю джиперів та байкерів «Хрінники JEEEEEP Fest», який відбувся 25 вересня. у Хрінниках Рівненської області на березі водосховища з нагоди дня туризму

Цвітуть каштани на вулицях Луцька 28 вересня.

Майбутні кандидати у депутати Луцької міської ради Анатолій Бубенщиков, Ігор Гнетньов та Юлія Кухарчук у приміщенні Луцької виборчої комісії 29 вересня, де цього дня о 9:00 розпочався прийом документів кандидатів у депутати по одномандатному округу та на посаду луцького міського голови.

Фото відомого луцького шоумена В’ячеслава Добжанського у Луцькому будинку панахиди під час прощання з Добжанським, який загинув у Луцьку в ДТП 28 вересня

Луцькі хлопчаки беруть участь в конкурсі на спритність у радіокеруванні іграшковими машинками на фестивалі «АвтоЛуцьк2010».

Співачка Галина Конах вітає учасника гурту «Флайззза» Андрія Тимчука і вручає йому подарунок на концерті з нагоди 10-річчя гурту в парку імені культури та відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку 3 жовтня.

Учасниці шостого міжнародного фестивалю українського фольклору «Берегиня», що пройшов у Луцьку 8-10 жовтня.

Кандидат в мери Луцька Анатолій Грицюк відкриває один з дитячих майданчиків в 33 мікрорайоні 10 жовтня.

У селі Залізниця Любешівського району Волинської області 13 жовтня у пожежі загинув півторарічний хлопчик, а його братик, якому немає ще й чотири місяці, опинився у важкому стані в лікарні.

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл вручає церковний орден Володимиру Перчуку під час відкриття Святодухівського скиту у селі Жидичин Ківерцівського району 14 жовтня.

Рятувальник СДПЧ-7, молодший сержант служби цивільного захисту Олександр Богацький виносить немовля з п’ятиповерхівки Володимира-Волинського, де 15 жовтня сталася пожежа. Позаду йде мати немовляти.

Головному санітарному лікарю Волинської області Наталії Янко у присутності журналістів 18 жовтня показово роблять щеплення від грипу

17 жовтня 38-річний ковельчанин Михайло Киденько вдруге стає чемпіоном з поїдання сала на швидкість: в 2010 він подужав кілограмову порцію сала за 10 хвилин і 55 секунд.

Учасники акції протесту під стінами Волинської облдержадміністрації 18 жовтня. Люди протестують проти законопроекту «Про мови в Україні», згідно з яким в державі можуть запровадити російсько-українську двомовність.

Голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 17 жовтня під час Чемпіонату любителів сала «З любов’ю до сала» демонструє значки з написами «Хочу багато грошей, роботу не пропонувати» та «Я люблю сало», які придбав під час чемпіонату.

19 жовтня У селі Дубова Ковельського районного деканату на Волині освятили ділянку дороги, де часто трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

Політик та кандидат у мери Луцька Володимир Бондар розповідає 21 жовтня мешканцям будинку №10 на проспекті Перемоги про ефект від термомодернізації.

Луцький міський голова Богдан Шиба та голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 22 жовтня перерізають червону стрічку на відкритті корпусу довгобуду 26 школи у Луцьку.

Близько сотні підприємців прийшли пікетувати приміщення Волинської облдержадміністрації 22 жовтня з вимогою дослухатися до їхніх вимог щодо проекту податкового кодексу.

З приміщення ВГРУ «ПриватБанку» на проспекті Відродження,1 25 жовтня вранці виходять бійці спецпідрозділу «Беркут», які більш ніж на годину блокували роботу банку, проводячи вилучення документів разом з працівниками податкової міліції Житомира.

24 жовтня урочисто відкрили меморіальну дошку пам’яті українського гетьмана Івана Виговського.

Поет Василь Слапчук зі щойно врученим нагрудним знаком почесного громадянина Луцька 21 жовтня.

В ресторації Курінь лучани гуляють вечорниці 22 жовтня.

Учасниця молдовської команди КВН "Что hot-team , то и творим ))" під час свого виступу 28 жовтня. з’явилась на сцені напівоголеною.

Бізнесмен і кандидат на посаду Луцького міського голови Василь Токарський пригощає лучан пампушками та борщем на фестивалі борщу 30 жовтня.

Богдан Шиба на виборчій дільниці чекає своєї черги, аби отримати бюлетень 31 жовтня на виборах до місцевих рад.

Банкір Микола Романюк у своєму передвиборчому штабі увечері 31 жовтня.

Депутати Луцької міської ради п’ятого скликання 3 листопада святкують завершення каденції шампанським та солодощами.

Жінка роздивляється фото пленеру під назвою «Місто, що зникає», який пройшов 4 листопада у Луцьку і підняв тему збереження історичної спадщини міста.

Новообраний міський голова Микола Романюк та його попередник Богдан Шиба 12 листопада на урочистому засіданні сесії Луцької міської шостого скликання, на якій відбулося символічне передавання влади.

Журналісти Волинської обласної держтелерадіокомпанії «наводять марафет» перед святкуванням 70-річчя ВОДТРК 13 листопада.

На чаті «ВН» 16 листопада. голова Волинської облдержадміністрації дарує краватку учаснику чату, який попросив губернатора про це.

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл кропить водою пожежників 15 листопада на території частини спеціальної пожежної техніки Головного управління МНС України в області, що на вулиці Грибоєдова, під час урочистого освячення пам’ятного хреста, де будуватимуть храм.

Новообрані депутати Волинської обласної ради 18 листопада на перекурі під час урочистої сесії облради шостого скликання

Хлібом і сіллю зустрічають Міністра культури і туризму Михайла Кулиняка 19 листопада у Ківерцівському районі, куди урядовець приїхав у рамках загальнонаціонального проекту України «Відновлення кінопрокату в селах та малих містах України».

Працівники СБУ затримують на проспекті Перемоги у Луцьку 22 листопада начальника сектору одного з райвідділів міліції Волинської області, який налагодив систематичний продаж наркотичної сировини місцевим мешканцям під час збуту наркотиків.

Намети на Майдані Незалежності у Києві 25 листопада, де триває акція протесту проти прийняття Податкового кодексу.

Учасники акції протесту проти прийняття Податкового кодексу 25 листопада на Київському майдані у Луцьку

Депутат Луцькради Григорій Пустовіт, як один з претендентів на місце секретаря ради голосує за обрання секретаря на сесії Луцькради 25 листопада. Перемогу тоді здобув Пустовіт

Учасниця акції вшанування пам’яті жертв Голодомору 27 листопада на Замковій площі у Луцьку.

У Луцьку 29 листопада випав сніг і став прокляттям для водіїв міста і черговим тестом на готовність для комунальників. Для останніх сніг, як завше, став повною несподіванкою.

Депутати Волинської обласної ради Ігор Гузь, Анатолій Грицюк, Євген Мельник, Олександр Башкаленко та депутат Луцької міської ради Андрій Козюра на Київському майдані у Луцьку 30 листопада оголошують учасникам акції протесту проти прийняття Податкового кодексу, що депутати облради щойно на сесії 41 голосом підтримали звернення до української влади з вимогою не приймати Податковий кодекс.

Ректор ВНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан аплодує після того, як заступник міського голови Святослав Кравчук подарував квіти головному редактору газети «День» Ларисі Івшиній, яка 3 грудня приїхала до Луцька, аби презентувати нове видання найкращих публіцистичних статей «Екстракт +200».

Учасники луцького гурту «Фіолет» готуються до виступу на благодійному концерті в рамках проекту «Подаруй дитині казку» 3 грудня.

Понівечена вогнем дерев’яна церква Преподобної Параскеви Сербської – пам’ятка архітектури кінця XVIII століття у селі Заліси Ратнівського району, де 4 грудня через несправну систему опалення сталася пожежа

Наслідки ДТП, у якій житель міста Луцька помер за кермом вантажівки і, виїхавши на зустрічну смугу, врізався у пасажирський автобус 7 грудня. Пригода трапилася на 168 км автотраси «Київ-Харків», на території Полтавської області.

Ветеран-інвалід Великої Вітчизняної Війни 8 грудня приглядається до нової «Славути», яку йому подарує держава.

Віце-президент корпорації «Богдан» Володимир Гунчик розповідає про потужності Луцького автоскладального заводу віце-прем’єр-міністру України-Міністру інфраструктури України Борису Колеснікову під час візиту Колеснікова до Луцька 15 грудня.

Учасник театру-студії «Гармидер» на святкуванні семиріччя театру під час вистави «Телефонний довідник» 18 грудня.

Голова Волинської організації партії «Батьківщина» Анатолій Грицюк бере участь у пікетуванні Волинської обласної прокуратури з вимогою припинити політичні репресії проти Юлії Тимошенко.

«Тут буде як в Європі» - заступник луцького міського голови Святослав Кравчук розповідає щось Миколі Романюку та Олександру Башкаленку під час запалювання святкових новорічних ялинок та костюмованого концерту Чиновники зацікавлено слухають.

Новий керівник Жидичинського Свято-Миколаївського чоловічого монастиря ігумена ігумен Яків символічно омиває ноги братії 16 грудня.

Активісти Православного юнацького клубу обмінюють ласощі на цигарки у рамках акції «За здорове життя» 19 грудня У Луцьку.

Учасники конкурсу на найкрасивішого хлопця ВНУ імені Лесі Українки, що відбувся 23 грудня

Бізнесмен і депутат Луцької міської ради Олег Чернецький 22 грудня танцює з учасниками балету «Ері-данс» на благодійному новорічному вогнику «У новий рік з добром і радістю» у рекреаційно-розважальному комплексі «Срібні лелеки».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 19 Січня 2011 23:42
Сайт - такий-собі, підбір-???
Толя Показати IP 20 Січня 2011 11:56
Мені подобається молдованка з голими сіськами. Хай би так дівчата влітку по вулиці ходили.
Zheniok Показати IP 20 Січня 2011 12:37
да хороша рубрика, дякую ВН

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus