USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ФОТОРІК-2010. Частина 2

19 Січня 2011 18:41
В останній день новорічно-різдвяних свят 2011 року пригадуємо цікаві моменти життя Волинського краю.

Інтернет-видання "Волинські новини" представляє фотопідбірку найцікавіших фотографій 2010 року, які публікувалися на сторінках "ВН".

До вашої уваги - друга частина підбірки.

Дивіться також Частину 1 та Частину 3 ФОТОРОКУ-2010.

* * *
Учасники мітингу опозиційних сил у Луцьку за участю Юлії Тимошенко 1 травня.

Заступники губернатора Волині Олександр Башкаленко та Олександр Курилюк 1 травня йдуть на альтернативний мітинг, організований Партією регіонів на тому ж Театральному майдані, де збирали прибічників опозиційних сил на чолі з Юлією Тимошенко.

Хресний хід в Луцьку на честь прибуття Ікони Божої Матері з Афону «Утоли моя печали» 4 травня.

Учасники святкового параду, присвяченого 65-й річниці Дня перемоги йдуть вулицею Винниченка у Луцьку 9 травня.

Члени Братства ветеранів ОУН-УПА разом із представниками демократичних сил 9 травня перед центральним корпусом ВНУ імені Лесі Українки на поминальній панахиді і мітингу-реквіємі із вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.

Учасниця акції «Український рушник» 9 травня, у якій взяли участь більше тисячі лучан. Люди, склавши свої вишиті рушники разом, утворили найдовший у світі рушник протяжністю в 1610 метрів.

Луцький міський голова Богдан Шиба під час відкриття книжкової виставки-ярмарку «Книги великої Волині» 13 травня. Тоді лучани вперше побачили Шибу без вусів.

Працівники Луцького підприємства електротранспорту 14 травня пікетують приміщення Волинської облдержадміністрації. Основна вимога протестуючих – виплатити заробітну плату.

Журі фіналу Ліги КВН «Волинь» 19 травня - Михайло Гарщаль, Валерій Пельц, Богдан Шиба, Сергій Ткачук, Андрій Зубенко, Микола Яручик.

Співак Олег Скрипка під час концерту «Джаз-кабаре» у луцькому кіноконцертному залі «Промінь» 19 травня.

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет під час візиту у Луцьк 24 травня.


Учасники «Параду мильних бульбашок» 1 червня на площі біля головного корпусу ВНУ імені Лесі Українки.

Будівельники на Театральному майдані Луцька 3 червня заливають бетоном місце, де мав бути світломузичний фонтан, аби поставити на його місці дитячий майданчик.

На вулиці Карпенка-Карого в Луцьку під залізничним мостом через проливний дощ 4 червня утворилася величезна калюжа, яка спричинила затор із автомобілів.

Працівники луцької мерії 5 червня відкривають купальний сезон на річці Стир.

Випускники Волинської духовної семінарії під час «Свята останнього дзвоника» 10 червня. Навчальний заклад залишили 21 юнак, 11 дівчат регентів-псаломщиків та 12 священнослужителів – випускників заочного сектору.

У Камінь-Каширському районі 18 червня сапери знищують боєприпаси, які лишились у землі після Другої світової війни.

Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт у прямому ефірі щотижневої радіопрограми «Духовні орієнтири» на радіостанції «Луцьк» 21 червня.

Священик служить панахиду над рештками 314 військовополонених часів Другої світової війни, під час перепоховання у Луцьку на Гнідавській гірці 22 червня.

Підприємці, які торгують на Шацькому ринку, пікетують 30 червня Волинську облраду – вони протестують проти перенесення їхнього ринку та примусового виселення підприємців з колишньої території базару.


Володарка гран-прі фестивалю «На хвилях Світязя», студентка з Мінська Інга Кисельова виступає на святковому гала-концерті фестивалю під стінами Волинського національного університету 9 липня.

Голова Волинської облради Анатолій Грицюк з хлібом-сіллю зустрічає у своєму рідному селі Домашів Ківерцівського району архієпископа Луцького і Волинського Михаїла, який приїхав освятити новозбудовану церкву Апостолів Петра і Павла 11 липня.

Юлія Шульга - учасниця «Параду наречених», що пройшов у Луцьку 11 липня.

Абітурієнти Волинського національного університету імені Лесі Українки 15 липня – у перший день вступної кампанії, який запам’ятався довжелезними чергами.

20 липня триває реконструкція Театрального майдану в Луцьку

Губернатор Волині Борис Клімчук і ветерани війни на меморіальному комплексі «Вічної слави» у Луцьку під час мітингу з нагоди 66-ї річниці визволення Волині від німецько-фашистських загарбників 20 липня.

Учасниця кінологічної виставки зі своїм вихованцем 25 липня у Луцьку, де зібралося близько 250 дорогих породистих псів.

Молодь прикрашає свої тіла боді-артом на фестивалі альтернативної музики «Бандерштат-2010» 8 серпня.

50 реконструкторів зі Львова, Києва, Рівного та Хмельницького розігрують показовий бій воїнів УПА з солдатами НКВС на фестивалі «Бандерштат-2010» 9 серпня.

Святковий торт, виготовлений для відзначення другої річниці роботи інтернет-видання «Волинські новини», що відбулося 6 серпня.

Залишки рейсового автобусу, який спалахнув під час руху 12 серпня поблизу села Залужжя Володимир-Волинського району.

Підприємці торгово-пішохідного ряду між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого на Завокзальному ринку у Луцьку 16 серпня перегородили прохід між вулицями Карпенка-Карого та Конякіна вантажними автівками.

Міський голова Луцька Богдан Шиба фотографує на мобільний телефон учасників міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» 20 серпня.

Індонезійські танцюристки із колективу «Трісакті» виступають на фестивалі «Поліське літо з фольклором» 20 серпня.

Дівчата-учасниці «Європейських днів добросусідства» – фестивалю «Кордон 835» розмальовують себе українською та європейською символікою 21 серпня.

Міський голова Луцька Богдан Шиба, ставши на коліна, цілує український прапор та офіційний стяг міста Луцька під час урочистостей до Дня прапора 23 серпня.

На вулиці Львівській у Луцьку неподалік ЛНТУ вантажівка знесла біотуалет літнього кафе та дерево 26 серпня.

Учасниці конкурсу краси на звання «Княгині Волині» та «Княгині Лучеська», який відбувся в Луцьку в рамках святкування Дня міста та Дня незалежності 22 серпня.

Чемпіон-бодібілдер Сергій Мучак отримав звання «Луцький Шварцнегер», беручи участь в акції «Луцьк-Гіннес-шоу», що відбулася в обласному центрі Волині у День міста, 22 серпня.

Люди у вишитих святкових строях вибудовували «живу» фігуру під час 24 серпня акції «Українська вишиванка» у центрі Луцька 24 серпня.


Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук танцює під час фестивалю джазової музики «Art Jazz Cooperation» у Луцькому замку 28 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Журналiстка =) Показати IP 19 Січня 2011 19:12
Остання фотка найприкольнiша. =) Фотпiдбiрка беззаперечно класна! Можна, переглянувши фото, пригадати справдi гарнi та цiкавi моменти минулого року, ось-такi, як Бандерштат, концерт Олега Скрипки, Полiське лiто з фольклором та iншi.
Володимирянин Показати IP 20 Січня 2011 10:04
"Губернатор Волині Борис Клімчук і ветерани війни на меморіальному комплексі «Вічної слави» у Луцьку під час мітингу з нагоди 66-ї річниці визволення Луцька від німецько-фашистських загарбників 20 липня." - помилка, Луцьк звільнили 2 лютого, а 20 липня - усю область
Максим Показати IP 20 Січня 2011 11:27
Дуже гарні фотографії. Є що подивитись і згадати. Справді, усе зі смаком, а то деякі фотокори скачуть з "Кенонами" тільки біля дуп чиновників. Хоч би дулю, хоч пів-дулі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus